07 November 2010

07082010 - 07112010 ♥

Mengapa kau pergi , Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu ,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku .

Menyendiri lagi , Menyendiri lagi ,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku .

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku ,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku ,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta .

Menyendiri lagi , Menyendiri lagi ,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi ,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku ,
Di saat aku terbangun dari tidurku .

Aku inginkan diri mu , datang dan temui aku ,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta .

Semoga engkau kan mengerti , tentang perasaan ini ,
Maaf ku telah terbuai , akan indahnya cinta ,
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali
ku telah terbuai, akan indahnya cinta .

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu , aku sangat mencinta ,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu , aku sangat mencinta ,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta .

dis song foe you sayangg .

aishh , ingat tak ? hary nie kite patutny genap 3bulan ? tapi ,, sayangnyer kite dah tade pape agy kan . sumpah ! saia nanges , saye teringatkn awak . hmm , walaupun kite still contact agy . semalam sekejap gile kite text kan . awak ckp awak tade kedit , esok awak text . and hari nie , bgn2 tido ngk awak dah mcet . pas ue , awk cakap awak ngatok nk tido . takpe , saia ta kesa . saia tawu awak penat . sampai skrg , saia text awak ta reply , call awak ta angkt . nape ? saia ade buad salah kew ? tawu tk , yg saia windu awk sangat-sangat . saye nk awak balek ! hidup saye sunyi bile awak tade . saye nk ade orang dekat ngn saye . yg selalu bole temankan saye . tade org laen yg dpt gantikan awak . huh . serius saia nanges bile nk cerita ape yg ade dalam isi hati nie . naseb baek awak ingat hari nie , 07082010 . teringat bile pagi yg awak mintak dclare ue . mase tu hujan , sweet jea . mase tu rase dunia nie saye yg punye . perasaan saye mase ue eppy gile ! tapi , dah tade lagy kan ? ya Allah , tuhan jea yg tahu mcm mane rase syg saye kat awak . dah , malas nk story lagi . makin cerita , air mate ta benti2 .

AKU SANGAT MENCINTAI DIRIMU !!



heart Pictures, Images and Photos




Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?