29 May 2011

He's part of my heart .

I miss you Pictures, Images and Photos

  1. Rindu nak gayut ngan awak , dengar suara manje awak yang macam *alahai .
  2. Rindu nak gaduh gaduh manje ngan awak yang masing-masing taknak kalah .
  3. Rindu nak text sampai ta reti nak stop macam orang tak boleh nak berpisah sekejap.
  4. Rindu nak dengar bila mase gayut before cakap 'bye' wajib cakap 'ily + muah'
  5. Rindu waktu kita nangis same-same tu kan?
  6. Rindu nak panggil awak 'gemuk, kurus, keding, buncid'
  7. Rindu masa kita date tak kesah la kat mane-mane, kenangan paling best.
  8. Rindu awak cubit tangan saya tuuu :'(
  9. Rindu nak salam tangan awak lepas jumpe.
  10. Rindu ayat awak yang selalu meyayat hati gila babeng tu.
Seriously, kalau nak list pasal DIA sampai lusa pun tak habis. Terlalu banyak kenangan manis dengan dia yang tak pernah dilalui sebelum nie.

Saya ngakuu, saya rindu awak. Saya tak larat hidup sorang yang selama nie awak selalu ade kat sisi saya, yang selalu teman saya tak kire bila je. Saya tak mengharapkan balasan untuk apa yang saya buat demi untuk selamatkan AWAK tapi tolong hargai apa yang saya buat untuk AWAK, bolehkan? 8bulan 3minggu 4hari awak jadi peneman hidup saya, saya tak tipu. Awak dah buat saya sayang gilaa kat awak. Bukan sekejap awak buat saya sayang awak, lame wak? Lamee sangat. Tahun nie tak sempat la kite text lepas sahur macam last year, mase raye. Awak, besarnye dugaan saya nak terime sume nie :/ Satu je cara yang boleh buat saya macam dulu balik dengan ada awak dalam hidup saya. Hari-hari saya ingat pasal awak, nangis sebab awak, tak pernah saya jatuhkan air mata demi seorang lelaki yang bergelar teman istimewa kecuali awak sorang. Saya rasa sunyi sangat bila dah takde sape-sape. Saya berharap awak dalam hidup saya balik, sangat berharappp :'(


* Harap awak bace post nie, IMYSM ED!
* saya yakin awak cinta terakhir saya! be stong Eqa! :B

Thanks reading . Drop comment here (:

10 May 2011

IMY

Hey .

Sejak dah hidup seorang diri , takde lagi teman hidup . Fuh , best . Sangat -.- Hm , tiap-tiap hari ade je yang tanye pasal aku . Okay , sebak lah seh nak cite . Aku amek tu dugaan , tapi mulut mmg lah boleh cakap macam-macam hati niee . Susah laa , cuba nak berubah and cuba hidup sorang . Tinggal lagi hati perempuan nie laen siket , betol ta ? Sumpah , aku takleh terime lagi . Hati aku still lagi sayang dea , tipu kalau aku ta syg and ta rindu kan ? Tiap-tiap hari mesti ingat mase dulu . Argh -___- Ye , Eqa mmg bodoh sebab sanggup lagi . Aku tahu segelintir perempuan dah tak heran kalau kene macam nie . Aku nie jenis dah sayang , so pape je aku sanggup even dea dah orang lain. Tapi aku akan cuba kalau dea mmg dah ade orang lain. Aku takkan nak patah balek , dea ade life dye sendiri :) Aku tahu hati aku dah saket sebab laki , aku nanges sebab laki . Semua kawan aku marah and cakap tak gune aku nak nanges sebab laki sorang ! Aku boleh cari orang lain , ramai lagi yang kau bole cari . Huh ? K, cakap mmg lah senang . Tapi hati nie ~ Aish . Serius , aku rindu gila kat DIA . Tapi tak gune lagi aku nak dea kalau dea ade hati or wtv kat perempuan lain. Takpe aku tak kesah , biar aku sedeh asalkan dea bahagia . hmm . Ramai kawan cakap , one day naty dea carik kau balek . Lau korang ade jodoh xkn kemana lahh . Hm , mungkin tapi aku tak berharap sangat buatnye tak . Dah nanges lagy . Penat penat :P haha . K laaa , mate saket gile . Awak , jage diri k? Rindu nak denga kalau waktu kite call sebelom ckp bye mesti naty ckp ILOVEYOU . Okey , tu duluu ;'[
Thanks reading . Drop comment here (:

06 May 2011

Awak , awak , awak ! :'(

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana


Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan


walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru


hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali

________________________

Awak ,

start mule kite kenal kenangan paling manis dalam hidup saya. Dapat kenal awak, awak banyak ubah diri saya. Saya tahu macam mane nak jage hati dan perasaan orang lain . Awak selalu ada dekat dgn saya bila saya perlu . 7.8.2010 , mulanya kisah cinta kita. Banyak sangat bende yang kite selalu sama-sama. Tipu kalau setiap hubungan takde gaduh , tapi dulu susah macam mane pun kite tetap cuba berbaik . Sumpah! Banyak bende pasal diri awak saya takleh lupa! Saya tetap ingat awak! Ingat kenangan kita sama-sama. Awak manje, caring pasal saya. Call pagi-pagi , text sampai pagi-pagi. Kadang-kadang awak tertidoo, Ya Allah :'( Kuatkan aku , aku tak larat ! Tapi , tu sume kenangan je. Maafkan saya , saya tak mampu nak buat awak bahagia. Ngat tau wak! Lau dah ade penganti saya, sayang dea macam mane awak syg sayang dulu . Mungkin kita dah takde jodoh lagi. Ini yang terbaik buat kite berdua. Awak jage baju yang saya kasi bufday awak tu baek-baek tau! Saya takkan pernah lupa awak dalam hidup saya. Terima kasih sbb dah pernah buat saya bahagia. Saya tak lupe mase kite baling-baling tepung sambut bufday awak, jumpe kat kedai makan tu kat mane2 lah. Awak tetap dalam hati saya lagi! Hati saya tetap tunggu awak datang balik , saya ngat janji awak 'kalau kita dah putus awak takkan pernah lagi nak cari perempuan lain' Tapi kalau awak dah ade penganti saya sekarang, yang mampu buat awak bahagia. Takpe wak, saya taknak awak sedih ngat kenangan kite balik. Pergi dengan dia okay? Saya yakin dea boleh jage awak baik-baik, sayang awak macam saya dulu. Terlalu banyak wak kenangan kite same-same! Saya cuba supaya taknak kacau awak lagi , awak dah muak ngn perangai saya :(


Awak , macam mane awak benci saya pun . Saya tetap akan sayang awak! Ingat awak , sumpah saya sedih gile ;'( Sebab takde lelaki lain yang boleh ganti tempat awak dalam hidup saya . Awak yang terbaik! Jage diri baik-baik tau, taksalah kalau awak nak text saya lagi. Saya tak pernah kesah. Bukan senang saya nak sayang awak dan tak senang saya nak lupekan awak! Simpan kenangan kite same-same tau. Rindu awak! Thanks for everything dear ;'(



Lots of love, Eqaa.


Thanks reading . Drop comment here (:

05 May 2011

Dear Ekhwan Danial ,

Saya perlukan awak !
Saya nak awak !
Saya rindu awak !
Saya sayang awak !



Awak , lagi 2 hari je kite nak genap 9bulan :'( bkn senang wak saya boleh bertahan ngn lelaki yang satu-satunya paling saya sayang ! Tolong jangan seksa saya dengan tinggalkan saya wak ? Tolong sngt ? :'(
Thanks reading . Drop comment here (:

02 May 2011

Jumaat (29/4) -----> Balik sekolah , terus kemas beg baju siap siap teros gerak balik kampung , nak ambik paklang & maklang :) Abang yang first tu ambik , mase tu tak rasa sangat nak kene tinggal ngn mama & abah ;'(



* otw balik kampung , with mama sayang !

Dah sampai kg , duduk-duduk kejap . Sementara tunggu paklang & maklang . Dorang dah sampai je , terus gerak . Sebab taknak malam-malam baru sampai Kl , tambah pulak otw nak g Kl hujan . Berhati-hati okay ? hihi :D Sampai Kl , lebih kurang pukul 8 . Malam tu nengok Maharajalawak ramai-ramai foe sure lah kan ? hee ~

SABTU (30/4) -----> Bangun , siap-siap gerak g KLIA pukul 10 . Flight pukul 3 , sampai KLIA puluk 12 . Firstly, pergi makan dulu . Yeahh ! HAHA :D



Dah siap makan , nak hantar mama & abah dah . Mule-mule cover taknak nanges . Last-last mane boleh tahan weyh . haha .



Awhh , mase nie nanges dah tersedu-sedu ;'( Seriously , rindu gilaa dekat mama & abah !
Thanks reading . Drop comment here (: