25 October 2011

Hello ! I'm back :D

Assalamualaikum :') Dah lama giloo tak hapdate belog ni. Malas sebab asal update je cite sedeh, kekeke. Sekarang dah takde kot cite sedih lagi. Agaknya -.-

Jumaat lepas join aktiviti camping kadet polis, kbest! Pagi tu ade paper agama, killer paper -.- Bapak dia susah lew, redha je ni. Petang pukul 2.30 pergi sekolah dengan hanger bagai haha macam join camping je padahal tak xD Sesetengahnya pergi naik basikal, ade yang jalan kaki. Pity you xD Aku pergi naik basikal, nanti balik exchange. Masa tu hujan kiteorang redah je naik basikal, haha. Kesah ape! Janji dapat kayak xD


Paling best masa buat water confident, group kiteorang jadi. Hahaha bangga ni xD Pastu balik basah lokos -.- Hahaha tak bengang sangat laa. Malam tu ade majlis perpisahan, ade bbq karaoke. Wuuu, letak gambar jelah. Haha

Balik pukul 10 lebih gitu lah -,- Gila ngatok tapi best!



FYI, aku dah lama single. Hahahaha nak jugak bagitau ni xD Jangan tanya kenape ade gmbr dia lagi, biar lah kat situ duk diam-diam tauu. Haha. Kbai, nanti update lagi.


*Bukan cinta pertama, tetapi mungkin cinta terakhir*


Thanks reading . Drop comment here (: