31 December 2010

tag ;)

1. adakah anda rase anda HOT ?

- HOT ? tidak kot , COOL jea ;)



2. upload wallpaper yang anda guna sekarang ?





3. cerita pasal gamba nie ?

- teddy bear sngt besar , midvalley * tergoda xD






4. kali terakhir makan pizza ?

- lupe suda !






5. lagu terakhir yang anda dengar ?

- mengusung rindu (:






6. ape yng anda buat selain selesaikan tag nie ?

- online facebook , denga lagu .



7. slain nama sendiri anda dipanggil dngn name ape ?

- eqa , adek , blablabla .




8. tag lgi 5 orang ?

- malas xD








Thanks reading . Drop comment here (:

27 December 2010

jalan jalan Kuala-la Lumpur (:

hello peeps ! hary tue kate g malam jumaat kan ? act , ta jadi . HAHA .
pegy sabtue petang , lepas pegy wedding sebelah rumah .
kepade sume harap tabah bace post nie sebb panjang ! HAHA .


- 25 Dec 2010




Pukol 2 lebeh gerak and singgah Restaurant Jenjantas sbb abg lapa nk makan A&W. Orang ramai ta payah cakap lahh , berderet-deret beratur . Habes makan teros g Kl , tido kat umah ibu ( mak cik ) dea & family tade g holiday kat London * aishh , best siot ! Malam g makan kat Pelita Nasi Kandar , KLCC wif abah , mama , abg ace , kaka & keylatt ! Bole tahan lahh , hehe . Ajak abg pusing-pusing , oh yeah ! Of course lahh jalan jem , teros balek umah ! HAHA .



-26 Dec 2010 .










Pagi pegy breakfast , fuhh ! Ramai gileeeeeeeee , HAHA . Kul 11 lebeh , lepas siap makan teros pegy Midvalley . Jalan-jalan , cari beg sekola . hee (: G boutique Miss Whatever , sumpah rambang mate dah! HAHA.


*misi cari beg sekola. candid !

Dah cari beg sekola , g shopping . Hehe ;D Jumpe En Teddy Bear yg sangat cumil + debab :P
HAHA . Teramat lah besaaaaaa xD




Sambung jalan-jalan lagy , hehe . Saye jumpe banyak DOMO ! Awww xD



malam plan nk g Danau Kota , tempat dea mcm Uptown jugak . Tapi , macam mane seh eqa bole demam pulak . Takpe lah , lagi pun Malaysia vs Indonesia ! HAHA . Abang mesty balek lmbt nk bawak g sane , dea and keylat pegy nengok bola kat stadium (:


- 27 Dec 2010

Lepas lunch , abg dah janji nk bawak g Times Square . Tapi , mama and abah ta ekot sebb mama pulak demam . Nevermind , eqa and kak sab jew pegy shopping . Abang tentu lah dea xnk join . Dea jadi driver jew , hehe .




Balek umah ibu teros kemas beg and balek , singgah seremban mencekik KFC . haha . Finally , home sweet home :) Saia sangat penat -,-



p/s ; click picture untuk tumbesaran ! haha .

byebyee Malaysia ! xD
















Thanks reading . Drop comment here (:

24 December 2010

away ~

away from facebook and blogger foe a few days ;)

goodbyee Muar , welcome Kuala Lumpur ;)

sangat berat hati untuk saye tinggalkan Muar malam nie , sume cancel buad lagi sekali . hampe siaa -,- grr , bile doe bole jumpee . ta nak pegi Kl tue bole ta ? HAHA ;D baju pun ta kemas lagi confirm ade bende yg tertinggal naty . bole patah balek . HAHA . suke haty jew . pegi sane pun ta tau balek bile , yg pasti sebelom 31 dah nk balek ! dekat sane naty sume ta bole . esp , nak text dea -___- ta suke ! aishh , saye rindu sayangg saye ;(

p/s ; awak dekat sini baek baek tau! jage diri tue, jgn nakal.mis u!♥

xoxo , eqa ♥


Thanks reading . Drop comment here (:

21 December 2010

thanks awak ♥

Eh , maen hujan malam niee . Terpakse seh , takpe takpe ;') aku sanggup , hehe .
kul 8lebeh dah siap nak kuar tibe tibe hujan , adui ! cancel nk kuar . Dah lahh kedit tade , masalah -,- Aku dengan pantas g amek phone abah , share top-up . HAHA . sorry abah , terpakse terdesak sume adee . At last , hujan reda siket . Kaka cakap nk g top-up jugak * tawu lah adek kau punye bufday , HAHA xD
ngat ta hujan agy , rupenyee renyai renyai . Ahh , takpe lahh . penat siap cantek cun cun ta kuar . Redah hujan renyai tu , basah kuyup lah jugak . singgah dobi japp , sementara tunggu kaka anta baju call alya , nk tnye dea kat mane . ta angkat . haram -,-' HAHA . teros g top-up then beli makan . then , alya text ade ape ? tanye dea ade kat mane , dea kate ade kat umah . okee , cun jap agy balek g umah dea ^^ atas moto excited , rase nak berdiri . HAHAHA ;D
sampai umah dea , ' mak aii , gelap jee ' tekan bell sekali dea kuar . adui ! ta senang aku . HAHA . dea pass necklace tuee kat aku . aishh , nak pengsan mak -___-
dapat dapat teros letak dalam kocek suar , ta ngk agy . sampai umah , rase ta nk ngk ! macam ta pecaye jee . hehe . AND kak sab sangat menyebok , tanye sape bagi . act , dea ta tawu pun apee . macam tawu jee . kelly eng doe kau ! HAHA ;P
duk sorang sorang belek belek necklace tue , aishh -,- thanks sayangg ! confirm jage baek baek punyee (:
nengok saye dah pakai dah , HAHAHA ! tiru ayat kat rantai tue balek ea , love forever . hehe (:
p/s ; imy ;(

Thanks reading . Drop comment here (:

19 December 2010

' peh , nyampah seh . bla r '
macam mane kalau betol2 pegy and ta balek lagy ?
mase tue nak buad ape ape pun dah tade gunee .
kalau betol saye pegy ikot ape yg awak cakap , macam mane perasaan awak ?
sume manusia pernah melakukan kesilapan , tade sape yg sempurna .
kalau saye bukan yg terbaek tuk awak ,
saye mintak maaf and thanks penah buad saye hepy !
sorry kalau awak anggap saye memperbodohkan awak .
tapi , tue sume luahan haty saye sendiri .
saye paham perasaan awak macam mane and
saye kat sini macam minta simpati tumpang kaseh syg org .
satu bende saye mintak , maafkan saye and lupekan saye kalau tu yg awak nak !
sorry dear :(
p/s ; berlaku pembaziran air mate disini -,-

Thanks reading . Drop comment here (:

16 December 2010

hampe doe -,-'

hampe kot , da lame seyh plan nak jumpe . last minute , ta jadi . bengang kot , mcm ape jee . aku dah gile tahap ape dah niee rindu -,- aish , tade rezeki kot . sume ta dpt ary neh ! laen aku nak , laen aku jumpe . HAHA . ngade jee . takpe lahh , naty free kite jumpe ea ? lau tak , baju kat atas nie aku pakai buad jumpe kau , tapi at last sume canceel . baju nie fist tyme pakai nak jumpe kau then cancel . oh hell yeah ! mas call semalam un dea tnye pegi ke tak , aku rase mcm nak nages dah ! hilang sume hasrat aku -____- HAHA . esok esok kite jumpe * cehh , tade makne nye . dah lah bosan tahap meraban kot ary niee . setakat ptg tadi , satu notifications fb pun tadak ! HAHA . sumpa sedeh ;(
nak jumpe kau , kau , kau & kau !
huh ! -__-
p/s ; btw adek comel gile tadi , HAHA . adek ipar ! cannot go xD

Thanks reading . Drop comment here (:

15 December 2010

fuck kaw pompuan ! HAHA


pompuan muke ta malu ! HAHA , nak gelak jew seh lau cyte sal kaw . huh ! baran jee -,- dendam kaw buad kat aku dulu ade lagy , HAHA . aku bukan dendam kat orang lah ! tapi , haty aku saket tawu tak ? kau ngn abg kau bole pegi mampos same-same ! nak aje aku maki maki dulu , tinggal lagy iman aku kuat * ceh , yeje ? -__- HAHA . nak windu bf owang kepale otak kau la bodo ! bende nie buad aku baran kat dea , macam haram je tulis status mcm nie ;
sedih nye...dy da lma x cntc kte..dy da igt kt kte ag kew??kte wndu thp cipan kt dy la..kte komen kt pown dy mcm nk xnk jek blz komen kte...kte mcg dy pown dy x blz..sedih gler la:(
sedeh ea ? sian kau . kate org ta cukup kaseh syg awek ? abes kau , ta cukup kaseh syg pakwe ? ea ? alala , HAHA . mcm hanjeng pukimak siel jew upee ! urgh ! ape lagy masalah kaw pompuan ? ta kacau hidup kaw langsung ! na kacau hidup orang , oke finee dulu abg yg kaw sayang gile ! bangga gile ue , dah pesan jangan usik adek aku lagy . peh ! sape usik sape skunk ? abg kaw same jew ngn kau . bahalol ! kalo orang dah xnk layan kaw , ta payah la mintak simpati . duduk diam diam , xde orang usik un . g lah cari orang laen . dulu aku sound kaw buad muke bodo jugak . nak suh aku ckp bape kali ? aish , jumpe aku buad muke bodo ! bodo ea ? haha ^^ duk depan aku siket ta bunyi , senyap jew pulak . aish , stop lah pompuan . g lah carik org laen ! mlz nk gado ngn kau ! kau deam , aku deam . kau bising , aku bising . k ? HAHA .
p/s ; sorry mencarot , geram ngn kau pompuan ! ;D

Thanks reading . Drop comment here (:

14 December 2010

20 random things about HIM ;)

20 random things about HIM ;)


1. suke panggil dea buncid even dea terus terang memang kurus . HAHA

2. memang ngade-ngade aka manje ! wekk ;P

3. cepat tacing , susah kot nak pujok .

4. adore SUPERMAN ! weheee ! ;)

5. ngat lagy jumpe dea tapi ta bertego , dea pakai bju SUPERMAN ! ♥ hee .

6. gnster tapi dalam haty ade taman ! HAHA . bocor rahsie . sory ;)

7. kuat makan . sebb tu suke panggil dea buncid . hee x)

8. peh ! part nie ta suke , kuat membute ! HAHA .

9. suke kalau denga dea membebel . aww aww xD

10. suke buad saye tersenyum sowang-sowang bkn gile . HAHA .

11. sometimes suke buad saye mara ta tentu pasal , geram jee -,-

12. suke buad dea mara kalau cyte sal seseorang tue . HAHA xP

13. dea bajet dea ncem . HAHA . act , mmg ncem un . jujo nie ! dea suke suruh ulang bnyk kali -,-

14. dea akan pngl saia sewel dan saia akan panggil dea gile . cun ?

15. lagu peberet dea aku skandal - hujan . eh , lagu tu mcm ak nk tnglkn kaw jee ! -,-

16. ayat dea suke buad aku gelak ! gile ke ? -__-

17. kepale dea ade batu kot , degil ! HAHA . sory ;)

18. dea selalu kate saia suke buad dye menages gembire . yeje? ceh xD

19.oke , sayangg tarikh nie 07082010 ( sabtu )

20. saya sayang awak sampai mati !






ILOVEYOU BUNCIT ! ♥


Thanks reading . Drop comment here (:

11 December 2010

IMY

i miss you. Pictures, Images and Photos

huh ! gile rindu nie :( ngat kat owg agy ta ? kite mcm mane ? mcm tade perasaan jew ? dulu yg nk kite mcm dulu balek , bile owg dah bole time , sayang . buad mcm nie plak , ta mengharap text owg un , kadang-kadang unline un ape salah tego , tade langsung . bile owg tego , bru siket jew dah off . nape ? ta suke ke ? kalau betol dah xnk , jgn lah buad cmnie . piki lah , owg un ade perasaan & haty jugak . sampai bile masing-masing nk diam jew ? hmm , rindu akak sngt-sngt ! :(


Thanks reading . Drop comment here (:

10 December 2010

* boring kot amek gamba meraban jea, haha.
ape ape jew lah. pagi tdi, yeah! bngn awal la kot. haha. 9 lebeh siap siap , teman kaka g tg agas, amek borang pendaftaran, semalam dye interview. tunggu dye jap, amek borang ape tah. then, ajak g giant. eqa nk karok jap, nengok jam dah kul 11. adui! ape seh? asal cepat sngt? mama dah call suh balek, abes karok pusing-pusing giant. teros balek. kejap jew, dah la teramat bosan duk umah! 16/12 lepak tg. hee. azra, follow aku tau! xD
p/s ; syafikah yg awak kenal dulu dah berubah ? -,-

Thanks reading . Drop comment here (:

08 December 2010

cute quote Pictures, Images and Photos

awak , saia ta rety & teramat bodo na curang nie . susa ke na caye ek ? lau dah ade sowang tu dah cukop dah . na banyak banyak buad apee ? nyusahkan jew lah ! buad nyemak jew ! dah ade sowang tu , jage baek-baek dah . sayangg awak sowang jew dah . hee ;]
nak kite selalu hepy & tersenyum lah wak ;D
tade sedeh , gaduh , buang mase . saket kepale piki . kusot !
IMISSYOU <3

Thanks reading . Drop comment here (:

07 December 2010

4 months ♥

07 August 2010 ♥

couple. Pictures, Images and Photos

Today , 7 December 2010 we have been together foe 4 months . Hope our relationship until the end . And I want you to know , ILOVEYOUSOMUCH !

p/s ; jage diri baek2,ta paya nk mengatal.ngat saye!hee.

- xoxo , nur syafikah -


Thanks reading . Drop comment here (:

05 December 2010

3 December 2010

Selamat Hari Lahir En Mohamed !
semoge panjang umur & dimurahkan rezeki .
Iloveyou Abah !

- plan macam tahun yg lalu jugak , hee . bawak pegi makan makan ! semua adek beradek abah ade , ade jugak yg tade . haha . g makan kat Umbai , Melaka . gerak kul 8 lebeh . sampai sane sume dah ade . makan - makan . then , g jalan ngn cousin . pas ue , balek tempat tdi . upacara potong kek ! hehe . ta sempat nak pose bnyk bnyk . urghh ! HAHA . ade lah bape pic jee . then , selesai sume pulang ke Muar kembali . hoho xD



- alesya , ieqa & ct hajar :)

- ieqa & alesya :)

p/s ; sorry late update , no time .


Thanks reading . Drop comment here (:

01 December 2010

kaw si jahanam xD

eh eh , kaw ta malu eak nak add aku . HAHA . approve pulak ak , ade pulak ak kesah pasal kaw badigol . HAHA . ta bole bla , kaw dah amek hak orangg dulu . mayb kaw tade pape ngn dye siap buad album pic dea lagy . eeeeee , sumpah ! geli geleman aku xD menyampah jea . kaw piki sume org suke care kaw tu , padehal sume meluat nak mamp*s . mampos tepi kolam * HAHA . back to the story , geng aku yg laen xnk pulak kaw add . nape add ak jea ? nk carik gado ? sampai mati pon kaw tak menang dgn care kaw yg salah tu ! bole g mane jew ngn akak kaw yg BAEK sngt tu ? kalau kaw baek and tersangat lah bagus , ak respect lah jugak kaw as friend . nie kaw pun langgar peraturan sekolah , bukan nak kate ak tak penah buad salah . setakat bende yg kecik2 kaw buad , aku ta kesah . nie muke kaw tu mmg dah cop LESBIAN ! yg budak minat dekat kau jugak tu nk kate belom matangg agaknye lah kan ? kan ? bodo jea -,- macam mane bole minat dekat dea si lesbian ? agaknye kaw pun lesbian jugak kot . tade nafsu ea ? HAHA . suke kaum sejenis ! eh bodo , tade laki ke kat luar sane tu ? nk jugak pompuan nie ha . dah buad salah xnl ngaku plak tuh , kaw kena maki hamun un wat sajeee . eh , kaw binatang ke alien ? binatang un ade perasaan jugak , sah la kaw alien ! HAHA . kesian kesian , dtg terselit kat bumi wat nyemak lakk . haha . ape doe naseb kaw ? kurang kaseh syg ea ? HAHA . dah ade akak , nk akk agy . org sebok ade abg , kaw nk abg jugak . ape seh masalah kaw betina ?
Thanks reading . Drop comment here (: