25 April 2011

25042011 ;)

Kfinee , ade apa dengan 25.4.2011 ? Okay , sangat pemting . Hee ;) Saya jumpa sayang saya , sebab ? Sebab nak kasi hadiah bufday dia hari Rabu nie . Perjalanan yang sangat jauh dengan budaak nie sume , kiteorg terpakse lalu jalan lain sebab nak lalu jalan yang ''line clear'' HAHAHA . Sampai dekat kul 2.30 , penat gile sebab pikul 2kilogram tepung :D haha . Sampai-sampai nengok dye dah ade . Dye berlima and eqa pun berlima * cukup sorang satu ! haha . Dah jumpe pun , kiteorg chaw tempat lain . Budak2 nie pon g tempat laen , part nie suke nak cerita ! hee :D
Ajak wan g tempat nie , sebab ade plan . wehee ~ Geng dea pun ade jugak , main baling-baling tepung . Tapi macam tak jadi sangat sebab muke dea macam marah , hahaha . Takot aku kunk tetibe dea ngarok ;p Bukan aku punye bufday pun kene baling jugak . Kfinee , mane boleh ! haha . Bagi lah kan hadiah yang aku beli tuu, mule-mule ckp ngn dye tak bawak . Sebab dtg bawak badan jee , padahal beg tu aku suruh mas pegangkan dulu . Haha . Kene tipu ;p Dah puas baling tepung , sian plak satu uniform sekolah dah kene tepung , awek mithali . Aku bersihkan beg , baju dye tau ! hahahaha . * geli je kan ;p Cakap ngn dea suh bukak hadiah tu hari Rabu , sebab hari rabu baru bufday dia . Tak adil kalau bukak awal-awal . haha . Dea memang ngade takleh halang , hahahaha . So , dye dah bukak hadiah tu . Eish cepat beno . haha . Nak naik fixie dea , tapi Alya Qistina lagy muke tak malu . HAHAHA . Suke aty kau jee .

Pape pun , memang best gilee tadi . Biee , saya sayang awak tau ? hee .


Happy Birthday gemuk ! Yeah , gemuk dah tua :P haha . Tadi balik saing , hee . Tapi tak sampai sekolah pun . Awak , thanks foe today even saya still selsema and batuk2 . Tetap jugak tau ! haha .

Byebyee , ILY Ekhwan Danial ;')
Thanks reading . Drop comment here (:

19 April 2011

Takde tajuk -.-

Yaw ! Berhabuk blog , lama gilaa tak update kan ? Malas malas malas ! Nak update nie pun takde storyy nak share , tinggal lagi mase nie bosan gila nak mampuih ! ;p Okay , tadi dea baru call , even cakap kejap jee -__- Tapi kann , suare dye kann , apasal kann , manje sangat sehh ! Terus terang aku TERcair pulakk . Hahahaha . Bukan takpenah dengar suara dye macam tu . Tapi tadi seriously , manjaa gilaa . Ulang suara , manjaa gilaaaaaaaaa ! hahaha . Kau pakai ape pulak nie bie ? haha xD

Yeah ! Bufday gemuk saya tak lama lagii . Semua dah siap , hee :) Tinggal nak kasi jee . Hope dea sukee , sorry lahh . Tak mahal mane pun bende yang saya beli tu . Tapi , ikhlas tauu ;p HAHA . Awak , rinduu -___- Rasa macam dah bertahun tak jumpaa . Nanti 27/4 saya nyayi dari jauh je k ? HAHA . Sengal :D

Dan 30/4 nie , mama and abah pergi umrah . Sunyi rumah nanti tak dengar mama marah adek selalu . HAHA *kantoi selalu kene mara xD InsyaAllah , mesti nak ikot hantar mama and abah kat KLIA . This week , kenduri rumah atok belah ayah pulak . Last week , belah mama . Yeah , this month jadual pack gilaa -___- Takdapat nak pergi mana-mana . Yang penting , ade mase untuk yang tersayang . Hihi ;')

Okay lahh , takde bende nak share ngn korang lagi . Tunggu nanti ade idea aku story tauu ! Tunggu episod seterusnya xD Byebyee ! Esok pertandingan kawad kaki sekolah , pasti jadi penonton setia . Huahua :D

Thanks reading . Drop comment here (:

07 April 2011

7 April 2011 ;)

I'm back here ! haha . Janji ngn korang , nak share story pasal 7April2011 nie kann .
Tah pape jee kan ? xD

Okayy , nie tarikh bermakne bagi Eqa & Wan sebab hari nie genap 8bulan dgn deaa . Hihi ;)

Plan nak jumpe dekat tempat byase , haha . Hari nie tak belajar , so boleh chaw cepat sikit sebab ade netball kebetulan Eqa kene jage pulak . Memang cun lahh , btw congrates SMK (P) SAB u18 / u 15 dapat Johan . Yeay ! hehe . Back to story , 1.50 macam tu sampai kat kedai makan tu , tapi malang! Kedai tu tutup and terkantoi plak dgn makcik si gemuk niee . Hahaha . Nasebb keadaan dapat diselamatkan :D Borak-borak tah ape yg diborakkan panas gilee . Dea ajak g kedai dekat hujung tu tapi malas last-last pergi jugakk . hahahaha . Takde bende nak kasi kat dea , sempat beli choc pagi tadi kat 7E , hahaha . Tapi mmg best sangat sebab dapat jumpe dea and _______ .
* SILE ISI JAWAPAN DITEMPAT KOSONG DENGAN JAWAPAN YG BETUL . hahahahaha . Dapat locket yg kat rantai tu balek . Heee ;) Thanks awak foe todayy , ngatkan nak suap makan sekali kedai tutup ? Mak cik tu macam ta kasi jea kan . hahaha .


Awak , happy 8months . Hope hubungan kite kekal . INSYAALLAH ;) Doakan yang terbaik diantar kite , jauhkan dari gaduh-gaduh nie k ?

hearts Pictures, Images and Photos
I Love You sayang <3

Thanks reading . Drop comment here (:

06 April 2011

Satu hari nanti :(

Awak ,

macam mane kalau satu hari nanti saya dah takde lagi dalam hidup awak dan mungkin saya akan pergi buat selama-lamenye . Mase tu awak akan hidup sorang-sorang tanpa nak fikir pasal saya yang selalu menyusahkan nie kan ?

Awak ,

andai takdir saya pergi dulu sebelum awak , maafkan saya apa yang saya dah buat kat awak . Mungkin saya tak sedar atau perasan salah silap saya kat awak . Maafkan saya , saya nak nanti boleh saya hidup tenteram kat alam sane . Bolehkan ?

Awak ,

kalau saya dah takde nak temankan awak selalu yang banyak buat salah nie . Cari orang yang jauh lebih baik dari saya yang boleh jage awak , sayangkan awak macam mane saya sayangkan awak eaa .

Awak ,

Kalau saya dah takde , selalu dtg nengok saya ea . Jangan lupekan saya tauu .

p/s ; mungkin tak lame lagi saya akan pergi meningalkan semua tanpa dijangka .

Thanks reading . Drop comment here (:

04 April 2011

Mengitung Hari ;)

7 April 2011
27 April 1996
28 April 2010


Okayy , mesti korang taktau tarikh pe bende alah tah kat atas nie kan ? Haha . Orang tertentu jee yang tauu hee ;) Korang tunggu post untuk hari-hari sekian .

TERIMA KASIH ;)



waiting Pictures, Images and Photos
*waiting ;)

Thanks reading . Drop comment here (:

01 April 2011

Semalam :) ♥

Fuh fuhh ! Berhabuk gilee belog nie , dah berzaman tak update kan?
Alahaii , korang mesti tau jawapan dye mesti 'Malas' xD


Tapi tapiii , hari nie nak story mory kat korang pasal semalam , hee ;) How sweet bile dapat jumpe 'orang tersayangg' rindu gile nak mam*** kat dea haha . Jumpe kat port biase , kedai makan dekat dengan sekolah . Tempat tu jea boleh harap -.-Malam rabu dah plan nak jumpe kul2 , dea kate boleh . Excited gilee sebab dah lame tak jumpee . Habis class pukul 1.50 terus cepat-cepat salin baju ape sume , gerak g class azra sebab dye ngan budak sofball nak g makan tapi at last dye balik atas sebab tertentu * itu rahsie kami haha . Pukul 2 lebeh g kedai makan tuu , sory yaw lambat syg . Kate kul 2 tapi 2 lebih baru sampai even kedai ngn sekolah dekat nak mampos . hahahaha xD Dea lagi cepat dari aku sebab dye kuar awal . salahkan sekolah saya -.- haha . Mule mule kate pergi 2orang ? selagi dye hangkut sampai 4orang ? Dia ajak satu kampung nak g dating ==' HAHA . Duduk ngn dye , budak lain boleh CHAW pergi tempat lain tidak diperlukan sama sekaliii . hahaha . jahat jew ek . Borak-borak ngn dea , tukar barang . Kasi balik rantai yang dea kasik dulu tu . Dea nak , dye kasik jam merah dea . Arsenal whoaa ~ HAHAHAHA . Lebih kurang 2.45 nak bla dahh , suruh dea hantar sampai dekat ngn kedai runcit tuu . Terserempak ngn mas mase nak kuar dari kedai tu , tau lah mulut makcik dye tuu . Bising jee hahaha . Salam then teros pergi sekolah tolong cikguu . Sangat bahagia rase sebab dapat jumpe dea , tapi dah rindu balik . Aiyaa ==, Nanti jumpe lagi tauu sayangg ;) hee .

Love Robots Pictures, Images and Photos


p/s ; lagi enam hari nak genap 8months , hee ;) Ily !

Thanks reading . Drop comment here (: