28 February 2011

Sukan Awal + Exam =='

Hollaaa , minggu nie mmg busy gilee .
Jadual padat , mmg penat !

Isnin - 28 feb 2011 .

* high jump (bahagian B)

Rabu - Jumaat (2 mac - 4 mac 2011 )

* exam .

_____________________________________


tadi petang lawan high jump , sape yg tak nak mng kan? tapi dah takde rezeki , tak dapat nk kekalkan pingat EMAS tahun lepas :(
macam ta percaye =___=

ade lagi satu acara , yang nie nak sangat menang. InsyaAllah :) 4x100 (B)
wait for mee ! :)




Thanks reading . Drop comment here (:

27 February 2011

Kuala Lumpur :)

Hyeeee . Malas nak bebel panjang-panjang .
Nak buad yang seringkas yg boleh :)
Pergi KL , pukul 8 lebeh .
Pergi satu bas dengan pejabat mama sebab Peguam punye anak kawen . hee .


Okay , wedding dea memang GRAND gileee! berangan dah , haha xD
Lepas tu, pergi ikea . Alahai , tak penat pulak kan? Dengan pakai high heels. WADAFUK!
Sempat cuci mata dekat THE CURVE :)

Jalan-jalan, lepas tu pergi I-CITY.
cantekkk ! nak masuk tempat snow, kene mara sebab dulu kat Genting dah penah.
Eish, kat Genting tak sama macam kat sini lhaa =='

Nak lebih lanjut pergi facebook saia :) Byebyeee .


Thanks reading . Drop comment here (:

23 February 2011

nanges nanges macam hilang suami . ohh !


Aku rindu kau doe :'(



okay , aku cepat touching ape kau cakap tadi .
Eh , sebelum nie takde aku denga macam tu kuar dari mulut kau lah.
Kalau tak aku tak nanges hilang suami macam nie !





Thanks reading . Drop comment here (:

19 February 2011

18022011 :')



nenek tua x)


hidup TUN TEJA !
even kiteowg ta same kelas , dyeowg lahh bff !


Saya sayangg dia , sahabat !



Hari paling paling paling indah , hihi . Thanks korang !
I'll be miss this best moment we are together !





Thanks reading . Drop comment here (:

15 February 2011

Maulidur Rasul :)

Salam Maulidur Rasul :)

*entry nie nak sependek yang mungkin ,
sebab malas nak membebel panjang-panjang . hee .


Pagi tadi , around pukul 8.30 gerak g masjid . Okay , agak bengang dekat situ ! Dah la ramai , terpinga-pinga nak g mane aku nie . HAHA . Sampai-sampai jea , belu
m turun moto , Aida & Aen dah datang . Cepat seh kau carik aku :P Then , kakak nak jumpe 'akak' Jiya :) Dia duduk bawah khemah tu lah , dah tawaf satu masjid tu . HAHA :D Jalan nak g cari 'akak' Jiya tu , jumpe zulie , myza & suray . Lepak ngn diorang , haha . Gile aku weyh . Nampak orang tuu , orang teeett , orang tutttt ! HAHA * rahsie :P Dapat aiskrim , kecoh je ek . HAHA . Kesah pulak aku ? -.-



* tudung macam ape dahh . kene tiup angin -.-
TANJUNG .




Around pukul 10 , balik singgah umah kawan mama . Ade makan-makan . heee .





BYE ! take care guys (:



Thanks reading . Drop comment here (:

12 February 2011

Larian Perdana Mahkota (:

Salam , berhabuk belog nie kan ? Al maklum busy memanjang . HAHA . Pagi tadi , sume tau kan ? Ade larian Perdana Mahkota . Sekolah lain semua lari dekat tanjung , sekola kite jeh keliling asrama . Semalam mati-mati ingat dekat tanjung . Aiyoo , buat gimik jeh cikgu nie . Alaa , tak kesa sebab takde jumpe sape-sape :( Dah warm up , then teros lari . Habis around pukul 9.00 . Alahai , kejap je ek ? So , semua plan nak g tanjung . Pergi jelah , cuci mate . HAHA . Aku un ajak kak piqa dye un nak . Teros je pegi . Ade lah bape ketol gambar , nie un curi punyee . HAHA . tak bawak camera , mencapap kat camera orang lain . HAHA xD

' Ramai gileeee orang dating tadi , jeles jeles >.< '


* TANJUNG (:


* TANJUNG (:


* Dataran Sekolah (:

Thanks reading . Drop comment here (:

11 February 2011

tolong faham aku !


SAYA SUKA PENDAM
MASALAH SAMPAI ORANG
MARAH-MARAH SAYA
DAN
AKAN TERUS MOODY ,
NAGIS-NAGIS
SAMPAI MATI !
HUHH !



p/s ; aku ngah panas ! :(

Thanks reading . Drop comment here (:

05 February 2011

3 days without you :(

Hye hye . Meh sume singgah ini bace post aku yang sedeh nie . huu . Tak lah sedeh mane , tinggal lagi hati nie mmg tak tahan kene tinggal ngn orang yang disayangi . hee . * kantoii :P


Crying Panda Pictures, Images and Photos


Bayangkan 3 hari tu ?
Kalau sehari takde kedit pun dah macam orang meroyan ,
inikan pulak 3 hari T______T * mati aku :[

Dah lah , sehari sebelum dye pergi kem tu dapat text kejap-kejap je .
Sebab aku balik kampung , lagi-lagi ade abang aku .
Oh yeahh , aku tak berani . hee .
Malas nak dengar dye ceramah macam fadilah kamsah . HAHA .

Dye kate pergi pulu 4.30 , tapi 3.15 dah pergi .
Baru ingat nak text lame-lame sikit .
Kantoi , aku meleleh dalam kerete otw nak balek Muar xD
Naseb mama tak pasan . Kalau tak mati I nyahh .
Selamat petang tu mama & abah pergi balik NS . Aku and kakak tak ikot , malas !
Sooo , malam tu boleh nanges puas-puas kan ? hee .
Nampak sangat aku tak bole hidup tanpa kau weyh !
Rindu tau ? tau ? :P

Aku lepaskan rindu bukak profile kau tiap kali aku online , bace text yang last sebelum kau pergi kem tu , nengok pic kau kat phone .
* sebelum tido aku nges sebab takde sape wish gudnite and blablabla . selalu kau adee :(


Esok tengahari kau balek kan ? Aku pergi tusyen petang tu :(
Tunggu aku balek tusyen ea ? Kau mesti penatkan ?
Rehat dulu tau tau . Cepatlah balek ! Aku tak tentu arah nie .




Crying Kumo Pictures, Images and Photos



p/s ; Excited nak sambut anniversary 6months . hee . Aku tahu korang dah bertahun tak keco . Penduli ape aku ! -.-


Thanks reading . Drop comment here (:

04 February 2011

Banjir Oh Banjir =='

haloo . sehat sehat ? aku tak bape nk sehat kene tinggal 3 ary . tett ! haha .
semalam balek kg sbb mak cik sume tepon cakap umah air makin lame makin naek ! ikot mak cik balek kg , tido sane semalam . tadi baru balek . oke , penat bukan sbb tolong angkat barang tapi penat maen air . hahaha . air paras pinggang , dalam tak ? dalam la jugak xD
mama kate dulu tahun 1951 , 1971 , 2006 , 2011 kene balek banjir . sian . umah mesti kotor , barang2 sume . redha jelah . syukur kite sume selamat . AMIN (:

* padang sekolah a.k.a kolam renang . huu ;D

* belakang sekali bumbung merah tue belah kanan rumah nenek aku .
orang laen nga sebok angkat barang dan kami lihat saje . haha ;D

* faiza ( cousin ) , eqa , kak sab . rakit tak bape nak jadi . haha .

- nga naek rakit uh sowang-sowang then abg aku yg first g jongkitkan . oke , aku jatuh sume org nengok . bengang lah gilee ! hahaha =='

* with kak aca (:
p/s ; mate aku mane ? HAHA .



p/s ; kene tinggal 3 hari ! huh , sunyi + bosan .
awak jage diri baek-baek tau .
ILY !
ahad awak balek , kite text smpi lebam , ok ? haha
senin kite sambut anniversary 6bulan tau tau (:
* sob sob T____T


Thanks reading . Drop comment here (:

01 February 2011

Siapa SAYA ?

salam . disini namanye blog tempat luahan hati aku , oke ? suke hati aku nak cite ape lah .



Utterly alone skylight_icons Pictures, Images and Photos


hari nie , aku ingat nak cite pasal orang yg aku sayang tapi dea dah cukup buat aku benci dea skrg . huh . macam nie jela kite mulakan , 14.11 aku kenal dea . dea start tego aku kat IM (fb) biase ah , dea tanye pe sume segala bagai . tah aku kenape cepat jea teros boleh nak dea , kau pakai ape ? haha . dulu kau share sume story kat aku , sebab aku caye yg kau takde adek laen . sbb aku mmg tak suke kau ade adek laen . aku respect kau , ak takde nak kacau awek kau . and aku sebagai adek jea , bukan lebih dari tu . so , perasaan cemburu kat kau takde lah sngt . kite un beze setahun je kan ? aku tak kesa lah , dulu aku rase kau layan aku cukup baek . kalau aku text un , aku takot kalau kau ngah text ngn awek kau ke . so , ak malas nk kacau . aku support kau dulu as abang angkat aku . aku ade abang kandung and aku rase laen abang angkat and abang kandung . tu bagi aku , tak tau lah korang . dulu kau yang mintak dclre ngn aku , and mase tu aku takde abang angkat . aku trime jelah , tak tau pulak kau skrg dah laen . kalau kau mara aku pasal jarang text kau sory lahh . aku takde mase . kau jugak penah cakap dulu ' asek ngn bf jea ' haih :( kau cakap aku , kau tu ? please lah , serabot doe . malas nak gado . aku ade text kau gune num lagi satu , tak reply pun . asal asal asal ? ape salah aku ? dulu kau yang macam nak gila , skrg kau tinggalkan macam tuh jea . ape je kau nie , gampang ! geli aku ngat balek dulu kau cakap ' imy blablablaa ' mende ? cakap tak serupa bikin >.< sape tah hasut kau jadi mcm nie . dah tak suke , benci tinggalkan jelah .



last pesanan dari aku ; aku takkan cari kau lagi , aku akan diam jeh . aku nak ngk smpi bile kau nak macam tu , just go on dgn diri kau yang tah kemane ! rindu kau yang aku kenal dulu . gudluck PMR bro .

Thanks reading . Drop comment here (:

Jangan Bertengkar Lagi .

halooo . cuti yang sangat membosankan >.<
Nak update blog un takde bende nak dicytekan .
Act , ngah jatuh hati ngan lagu nie Jangan Bertengkar Lagi .
Tadi ngah sebok-sebok blogwalking tu yg terjumpe !
Meh meh , sume denga lagu nie . Hehe (:



Denga sampai lebam , ok ? HAHA .

Sesuai lah dengan aku lagu nie , sebab hati macam gula-gula kapas tu kan ? hee . Pantang nenek moyang orang tersalah cakap , cepat jeh basah bumi . HAHA . Biaselah hati perempuan kan ? Aku suke korus lagu tuuu (:




Thanks reading . Drop comment here (: