29 November 2010

KAWAN !

salam , dah lame uh ta update blog . tade mase , busy ajeee . tittle : kawan ?
dah lame kot simpan cerita nie sowang . today , baek ak lepaskan je an ? hope kaw bace la blog ak nie . hm , dulu ak ngn kaw rapat an ? selalu chat & textingg . skrg , kaw laen . sombong sngt asl ? aku dah buad salah kew ? sejak dah lame kite ta bertego ue , one day aku tego kaw & kaw repl skit je . npk sngt kau dah ta suke ak . setakat kaw ngn awek kaw bole g mane je ? org laen un ade gf / bf masing2 . tade lah smpi kawan sendiri un diabaikan . kalau kawan baek kaw un gaduh ngn kau . npk sngt perangai kaw laen tawu ? xkn kaw ta pasan weh ? act , aku ta kesah kalau kaw dah xnk kawan ngn aku agy . kawan bole carik . xkn aku nk buad muke ta malu ngn kaw . bodo jea -,-
p/s ; sorry sape yg terase (:

Thanks reading . Drop comment here (:

26 November 2010

awak , awak , awak !

seriously ,
I MISS YOU !

Thanks reading . Drop comment here (:

21 November 2010

cuti ? busan amat !

yaww , nape tiap kali cuti sekola jea teramat lah busan . an ?
haizzz -,- mmg cuti kali nie , ta kemane lah .
da kaka SPM . saba aje .
nk jalan-jalan un , tunggu dye abes peksa ah . ape jadah lame sngt ?
duk busan kat umah ue . tibe2 , nk jadi dak kecik . haha .
maen game , BOMB IT ;D jerit sowang2 kat umah maen game ue . hee .
gile ape ? HAHA


hee . rank num 5 . 5 jea an ? ape lah sngt .

okayy , tade cyte dah . byebyee !

p/s ; saia rindu amat gile same sayangg saia !


Thanks reading . Drop comment here (:

19 November 2010

♥ 18 november 2010 ♥

cople Pictures, Images and Photos

mood - hepy bole gile . HAHA :D

Awww , mmg gile pun . HAHA . terase tidak kestabilan skrg . aishh -,- awak , kite mimpi ea ? dunia nk kiamat ? argh ! sudah sudah . mmg kenyataan la awak ! dunie nie kite berdue yg punye ! huhu . woot woot . skrg , saia balek dunie IEQA yg saia nak dulu tu . ngat tak ? hee . nie sume pasal awak la neh . buad terkejut sajee . bole kena heart attact taw . HAHA . saia sayangg awak lebey - lebey la mcm nie . bole kan ? kan ? ta salah ? hee . hati saia ade dekat awak taw . jage hati saia baek-baek . sayang betol-betol . bole ? awak buad , saia puns akan buad jugakk . deal ? cun ! HAHA .

terima kaseh AWAK ♥

♥ 18 NOVEMBER 2010 ♥

take care sygg , luv you !


Thanks reading . Drop comment here (:

18 November 2010

sebab saia sayangg awak .


awak , tawu en saia sygg awak gile gile ! nape buad cmnie ? smpi seh haty . dulu , ex saia mintk balek ngn saia . saia tolak , sbb saia ngat kat awak . walaupun , mase tu kite dah tade pape . saia tetap tunggu awak . saia dah janji ngn diri & awak . awak ta penah kesah kan , asal nk sngt ngn dak ue ? satu hari jea pun , xkn tade perasaan ? tipu lha . tade sape leh paham perasaan saia skrg , nangis tawu tk bile awak ckp cm tuh . aishh -,- mane jnji dulu ? kate xnk kat owg laen . susa nk cari penganti mcm awak , awak buad saia mcm neh . okayy , saia maafkan . sbb xnk bende nie berpanjangan , nanty lagy bnyk masalah timbul . saua xnk ungkit cite lame , nanty kate saia PENGUNGKIT ! arghh ! sial lahh kan ! asal mcm neh ? bodo ! masalah tol . dah laa , anggap jea bende nie ta berlaku . lupekn jea k . kite baek2 dahh (:


p/s ; saia tetap akn tunggu awak En I ♥


Thanks reading . Drop comment here (:

14 November 2010

saia rindu , sayangg same dea .

wuhuuuu ♥
perasaan saia , gembire tak terkate awak . ingat dah ta nk tego agy dah . At last , awak tego saia jugakk . HAHA . love you more . walaupun , hampa pagii tadi sebb ta rep text saia . duh ! kenape ha ? awak cakap tade mood . ade masalah ape ? risau saia -,- petang tadi , hujan . AWAK , tawu tak ? saat air hujan turun , air mate saia pun menitis (: nk tawu tak , sebb ape ? sbb awak lah , air mate gembire taw , bukan air mate kesedihan . aishh , penat juga berlakon dengn awak nie . hehe . tapi , setiap kesedihan saia . awak datang dan beri saye kegembiraan dengan awak . sayangg awak sangat-sangat !!! tadii , kite rewind cerite mase dulu-dulu . ahh ! that why im crying you know ! sweet jea bile ingat awak cakap mase kite jumpe tue . sengaje nk bengang kan aku la neh . HAHA ;D jahat-jahat awak pun , saia sayang awak wahai mucuk ! hee ~



p/s to Alya ; jangan nanges , ini keputusan kaw dgn dea . ak paham , dea terluke sangat-sangat . aishh -,- ak dah lalui bende nie , saba keyh .

Thanks reading . Drop comment here (:

10 November 2010

ting tong ting tong ~

duhhh -, - teramat lah bosan ek . ptg2 , jln2 . smpi wetex kaw . HAHA .
ingatkan , nk lah rase BR . tapii , esok - esok lah .
HAHA , so kite pegi beli coolblogg jea lahh .
oke lah jugak kan ?

esok , grrr . sumpah , aku malas nk datangg sekola . ade HARI Q ! lau dapat pape , tape lah jugak . HAHA . plan utk esok , balek sekola sume nk b'kampung kat umah atok alya . sbb umah atok dea tade owg .

okayy , byee ! malas plus tade mood .


Thanks reading . Drop comment here (:

08 November 2010

hidup ?

colourful Pictures, Images and Photos


today , macam-macam hal jadi . duhh -,-
kat sekola , gilee lah jugaa . HAHA . layan alya , mas , zaty , mak ngah .
dapat buad lagu , boringg2 .
' ala ***** , ala ****** '
sumpah , tade keja kat sekola tadii .
ade raptai , enjoyy lahh . kelas sebelah ngn dewan lak uh .
ta bole nk duduk kat kelas , mcm-mcm penganut ade . HAHA .
lagy ary nie , enject dos ke-2 .
fuhhh , terhevat la nurse . sedapp !
mak aii , rase nk pengsan . kepale otak dye saket !
okay lagy dos pertama duluu . dos ke-3 , next year .
agaknye lagy sedap eak . HAHA .
balek sekola , huh ! lalu depan rumahh kamu ♥
nampak ade basikal kamu , ta sekola kew ?
penuh tande tanye ?
cuty ke ape ?
pas ue , ade kawan dye un9 . tanye , ta sekola ke .
ckp , tak dtg . ouhh , so keyh .
then , mamat sowang agy lak tego .
AND cakap kamuu saket .
serta merta , air mate menitis .
aishh , camne la kamu eak .
saia text kamu , tunggu . lambat nyew .
lastly , kamu repp jugaa .
walaupun , kamu ta bape sehat . sempat nk luangkan mase tuk saia agy .
hope , kamu cepat sembuh eay sayangg ♥
story pasal seorang kawan yg dianggap kawab baek ,
keja dye menipu orang jea .
eh , kaw nape ? ta sah ke hidup ta huru hare an ubungan orang ?
hope , kaw berubah la .
esokk , tunggu . aku ta nak simpan2 agy .
sebab kaw , aku kena maki , kena mara , mcm-mcm ngn dea .
kaw tahu tk , kaw punye salahh .
putar belit cerite jea , naseb naseb !
todayy , jumpe seorang hambe Allah yg mulia sangat hati dea .
name dea , nur edriena .
dye just tanye , lagu ape kat blog ak .
then , dye buad entry pasal aku .
omaigodd , baek nye awak . terharu gilaa ♥
hee , nice to meet you (:
AND AND AND
suruh azra bace blogg aku ,
then dye crying pulakk .
huh ! sedeh sangat kew ? aku lagy sedeh tauu .
naseb baek ade kawan yg nak epyy an . tak nak ngk aku sedeh .
actually , bak kate org
' lau kite sedeh bia simpan dalam aty , kite jea yg tawu mcm mane rase '
that me ! kat sekola bole lahh senyum sampai telinga .
bile balek umah , bertukar !


Slinkyyyy Pictures, Images and Photos

okayy , cukup lahh . esok esok story agy , bye . thanks sudi membace .


Thanks reading . Drop comment here (:

07 November 2010

07082010 - 07112010 ♥

Mengapa kau pergi , Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu ,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku .

Menyendiri lagi , Menyendiri lagi ,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku .

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku ,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku ,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta .

Menyendiri lagi , Menyendiri lagi ,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi ,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku ,
Di saat aku terbangun dari tidurku .

Aku inginkan diri mu , datang dan temui aku ,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta .

Semoga engkau kan mengerti , tentang perasaan ini ,
Maaf ku telah terbuai , akan indahnya cinta ,
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali
ku telah terbuai, akan indahnya cinta .

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu , aku sangat mencinta ,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu , aku sangat mencinta ,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta .

dis song foe you sayangg .

aishh , ingat tak ? hary nie kite patutny genap 3bulan ? tapi ,, sayangnyer kite dah tade pape agy kan . sumpah ! saia nanges , saye teringatkn awak . hmm , walaupun kite still contact agy . semalam sekejap gile kite text kan . awak ckp awak tade kedit , esok awak text . and hari nie , bgn2 tido ngk awak dah mcet . pas ue , awk cakap awak ngatok nk tido . takpe , saia ta kesa . saia tawu awak penat . sampai skrg , saia text awak ta reply , call awak ta angkt . nape ? saia ade buad salah kew ? tawu tk , yg saia windu awk sangat-sangat . saye nk awak balek ! hidup saye sunyi bile awak tade . saye nk ade orang dekat ngn saye . yg selalu bole temankan saye . tade org laen yg dpt gantikan awak . huh . serius saia nanges bile nk cerita ape yg ade dalam isi hati nie . naseb baek awak ingat hari nie , 07082010 . teringat bile pagi yg awak mintak dclare ue . mase tu hujan , sweet jea . mase tu rase dunia nie saye yg punye . perasaan saye mase ue eppy gile ! tapi , dah tade lagy kan ? ya Allah , tuhan jea yg tahu mcm mane rase syg saye kat awak . dah , malas nk story lagi . makin cerita , air mate ta benti2 .

AKU SANGAT MENCINTAI DIRIMU !!



heart Pictures, Images and Photos




Thanks reading . Drop comment here (:

06 November 2010

akak & adek bersatu kembali :)

06112010 ♥

akak & adek bersatu kembali .
okayy , firstly nk cakap soe buad akak dulu ea .
skrg , saia dah btol2 bole time akak .
kamo akan jadik teman dalam idup saye skrg .
dah tk nk kehilangan kamu lagy .

oke ?


ilysm ♥

p/s ; esok , lau kite still together genap 3bulan kan bie ? :(

Thanks reading . Drop comment here (:

Malacca :)

hello .
date ; 04112010 .
venue ; umbai , Melaka
huh ! penat , dari pagi sampai petang lepak kat umah noryn . kul 6 , call kaka suh amek .
dye dtg , then terus cakap nak g melaka . blur jap *
ak tanye , ade ape ? nk wtpe ? dye kate . baba ajak makan ngn sume familydari melaka terus balek kg , tido sane . ikot jew lahh . sampai uma , kemas2 baju . siap segala bagai sume . huhu .
lepas maghrib , bertolak g melaka . ala , bukan jauh sangat un . kan ?
dah sampai tu , tunggu family belah ayah ta smpai2 agy .
mane la agknye . baba call ckp pegi jew , dah order makanan dah .
so , kiteowg un pegi kedai makan tuh . mak aii , panjang siut meja .
hahaha . biase lahh , family belah ayah mmg ramai .
sume dah smpai , keco huru hara dibuatnye .

fuhh ,


kakak , kak aainaa ( cousin ) , ieqa , aaidaa ( cousin )


huhu . licin suda . dah kenyang dahh , balek lahh ! haha .




sebelom nk balek uw , snap snap !
walaupun , hujan . angen kuat .
p/s ; abaikan perot orang itu . HAHA .
byebyee . thanks membace :)


Thanks reading . Drop comment here (:

03 November 2010

saye suke menanges sebab awak -,-

emo girl crying Pictures, Images and Photos

menanges da bole jadik hobi dag skrg , suke suke ! aish , walaupun kite still agy contact . tapi , perasaan sayang saye kat awak dah laen . rase cam dah ta perlu lagy . huh ! saye nk awak balek la ! okayy , dah bnyk kali awak ckp ' awak akan amek saye balek tapi bukan skrg ' terpakse time . mase awak tade dkat saia . mcm-mcm jadik , boringg layan budak gile kat FB . nyampah tol . lau dah ak ta layan kau ue , dah la . ta paya dah ' hye hye ' . mayb mase ue mmg ak nga tade mood . yg paling gile , siap mintk num & couple . peh ! sah sekola ta abes agakny . otak senteng btol . nyampah gile ! haha . kat sini jew la jadik tempat nk luahkan perasaan .

tiap-tiap hari , air mate kua mcm air paip dahh . ta heran langsung , haishh . terseksa idup . dah tade orang nk kejutkn saia pagi-pagi lagy . rindu nk awak manje-manje ngn saye . uwaaa ! mmg ta bole time yg kite dah tade pape . huh , serius kew ? lau tk lagy bape hari jew kite dah dekat 3bulan kan kan ? ingat senang saye nk sayang awak ? suke awak ? terima awak dlm hidup saye dulu ? penah ta piki ? please , saye nk jadik IEQA yg mcm dulu . bole ketawe , bole senyum . tapi skrg , laen . sume buad sebab terpakse . hepy ngk kawan-kawan laen ngn boy dyeowg . jeleous gile ! penah piki ta perasaan saye ?

♥ I LOVE YOU , YES I DO ♥


Thanks reading . Drop comment here (: