21 March 2011

Sekola ohh sekolahh =='

Oh , yeah ! Hari nie dah sekolah setelah sekian lame kite bercuti *ayat takde skema lagi ==' haha . Lame ke cuti ? Seminggu tue lame ? Oh , tidak . Saya nak cuti lagi . Boleh kan ? Kalau cakap ngan mama tak nak sekolah dea mesti akan cakap kau berhenti sekolah aku kawen kan kau . HAHA . Mama takpayah nak buat kelakar , kunk mintak cepat kawen terkejut beruk pulak ;p

Disebabkan takde feel nak pergi sekolah , bangun pergi sekolah pun lambat sikit haha :D Biarlah ada saya kesah ? Assembly yang panjang lebar , mata dah ngatok-ngatok sikit . HAHA . Tunggu mase aje lahh . Datang sekolah op coz lahh kite pergi gossip-gossip hot dulu . KAHKAH . Masok kelas cikgu tak masuk . Yeay ! Tadi belajar sn jea . Lepas rehat smpi balik ckgu tak masok ;p Sengaje jea kan ? *
padahal hati dah ketawe setan ;p HAHA .

Berbelog ayat aku dah macam nak buat karangan pulak ek ><>HAHA . Okay , tadi mase kat sekolah sempat pulak ade sesi luahan hati . Alahaiiiiiiiiiii , touching kot ==' Abaikan jea lahh Eqa oii .

Paling best gile phew mantop tip top punyee ! Mas sempat ngajing budak tu . HAHA . Sayang awak lebeh :') Padan muke kauuu , esok lagi lah kan ? Kite gabung kelas Agama . Tunggu oke . Dendam aku kat kau tak abes lagi .

p/s ; esok start MSSD . Okay , sedeh sentap tahap maut sebab aku tak masok . Tak dapat nak rase macam tahun lepas lagi :( Tahun nie pergi ngk jadi penyokong setia saje .

Kbaii , chaw ~

Thanks reading . Drop comment here (:

19 March 2011

ILY gemuk ♥

* muke budak nga nanges setiap kali bace post dea haha -__-

Now , dah berbaik balik :) Thanks ! Senyum sampai telinga lah kan ? hee . Lepas nie , takde lagi macam dulu okay ? Berharap sangat ;') Janji eh ?

Aku sayang kau tauuu ?






bagus untuk tontanan anda sekeluarga , nikamti lahh . HAHA * Bangang ape aku merepek ;p

Thanks reading . Drop comment here (:

18 March 2011

Nasib diri aku mmg camnie ke?

Post yang akan dipenuhi air mate :(

Aishh . Awak , saya merayu sangat kite akan bersame balik .

Bende paling bodoh aku terima kau balik sebab hati aku terluka sangat . Kawan aku sendiri pun buad aku macam tu ? Apa salah aku pade korang nak buad aku camnie ? Jahat sangat aku utk korang ? Aku try buad yang terbaik utk korang . Mmg aku nak sangat kite baik balik sebab aku sayang kat kau ! Takde sape leh ganti tmpt kau dalam hidup aku . Aku nak kau sorang jea . Kau boleh ubah diri kau sendiri untuk aku . Aku harap sangat :( Kite bukan baru kenal lahh , dah dekat 8bulan kite same-same . Hati aku mmg tak boleh nak terima pasal perempuan tu . Bagi aku korang dah melampau sangat . Aku sape weyh ? Fikir perasaan orang yang kau kate kau sayang nie . Tiap-tiap hari yang keluar dari mulut kau sendiri kau kate kau sayang aku . Nape sanggup buad aku macam nie ? Kate sayang kat aku ? Aku macam nak mati sayang & setia dekat kau . Sumpah ! Aku tak pernah layan laki lain sebab aku selalu pikir pasal kau . Aku sayang kat kau . Jahat macam mane aku pun hati aku masih lagi untuk kau . Aku marah kau sebab aku tak nak kehilangan kau ! Aku sayang kau lebih dari aku sayang diri aku :( Kali nie aku terima ape yang berlaku . Bende dah lepas , kau sendiri yang buat . Kalau betol kau sayang kat aku . Kau ubah diri kau . Aku percaya kau boleh ubah sikap / diri kau sendiri . Kau cakap aku berubah layan kau nak tak nak kalau text ? Kau ngn betine tu boleh text waktu pagi . Tah ape lagi korang buad belakang aku . Tuhan je yang tahu . Eh , aku sape weyh ? Aku yang rase malu tawu tak ? Selame nie aku percaye kat kau sangat-sangat . Aku percaya kau takkan pernah layan mane-mane perempuan :( Asal nie yang kau balas kat aku ? Ape salah aku kat kau sampai buad aku macam nie ? Aku baru terase skrg yang aku macam dipermainkan :( Aku sayang kau gile mati weh ! Jangan lah seksa aku buat macam nie . Aku dah cube yang tebaik utk kau :(
Aku ngaku aku mmg tak boleh hidup tanpa kau !

Aku dah tak bole nak kate pape lagi lahh , muke aku dah lain . Mate merah , lebam . Haih :( Aku nak kau tawu yang aku sayang kau sangat-sangat :'( Aku mmg harap gile kite same balik . Badan panas :( Haih . Aku tawu aku ta cantik mcm betine tu !!

Rindu Ekhwan Danial ! :(


Salam sayang , Eqa :(


Thanks reading . Drop comment here (:

17 March 2011

HAHAHA !

Title ; Ibu Budin meninggal dunia .




------> Pagi itu Budin menangis meraung-raung sambil berlari ke arah Pak Cupit.

Budin: Pak Cupit!!!! Aku ada berita buruk! Mak aku meninggal!!

Pak Cupit: Sabarlah budin, kau harus tabah!

Tiba-tiba HP Budin berbunyi, budin pun menjawabnya. Kemudia dia meraung semakin kuat.

Pak Cupit: Kenapa Budin?

Budin: Satu lagi berita buruk Pak Cupit!!! Uwaaaaaaa....

Pak Cupit: Sabar Budin... Sabar... Berita apa?

Budin: Kakak aku baru telefon dari KL, mak dia pun meninggal juga uwaaaaa....

Pak Cupit: (serba salah) sabar Budin..... Sabar....


p/s ; Oh , kelihatan jelas kesengalan melanda Budin . HAHA .


Thanks reading . Drop comment here (:

15 March 2011

AWAK :)



p/s ; Awak , saya dah bace post awak tadi . Nvm , saya faham awak nak PMR . Next year saya pulak kan ? Its okay syg :)

Thanks reading . Drop comment here (:

14 March 2011


Rinduuu Budak Gemuk :D

Thanks reading . Drop comment here (:

13 March 2011

Open for order :)


heyy . comel tak ? haha . kalau nak eqa buadkan tinggalkan pesanan kat comment atau chat tu . baru cube buat petang tadi . tawu ilmu aku tak seluas korang . ade aku kesah ? ;p janji aku bangga aku buad sendiri . takde suruh orang . haha . sape nak cepat cakap ! jangan lambat-lambat . akan dibuat mengikut mood . hee . nanti eqa tinggal kasi code paste saja tau . free utk mule-mule :)

Kalau nak , ikut step nie :

1) mesti follow blog nie :)

2) tinggalkan pesanan kat comment atau chat .

3 ) pilih gamba tau anda sekalian . hee

4 ) nak letak ayat ape . contoh macam gambar kat atas :)

5 ) eqa akan kasi code kalau dah siap . tinggal paste kat html saja .


simple kan ? hee . bende comel nie bole buat cursor atau ape-ape pun .

pilih gamba kat bawah nie , ok ?




Thank You :D


Thanks reading . Drop comment here (:

09 March 2011

Kejohan Sukan Tahunan ke-60 SMK(P) SAB (:

Tajuk bukan main panjang agy . haha . Hari yang ditunggu-tunggu telah tiba ;)
Even , hari nie ade membaziran air mata kat padang vip tu . HAHA .
buruk je muke aku kan nges? huu . Kite cerita dari pagi sampai petang!

Pagi macam biaselah pergi sekolah , tapi tak duk kelas langsung . Sebab takde geng , yang lain sebok dengan kerja diorang . So , kelas tu hanya jadi kelas persinggahan je. Haha . Duk lepak kat kelas azra dgn kak umi , yas, roka , ngn sape tah agy . merayap satu blok RK . Busan gile , takde bende nak buat . Balik sekolah pukul 11.20 . Akak myra ajak pergi tanjung awal , ngatkan nak gerak kul 12.30 . Dah diorang ajak , ikutkan aje . hee . Salin baju , make up siap-siap ( make up lah sngt haha ) Terus gerak g tanjung . Kak myra dah tunggu kat sane . Sume muke model dah Haruslah semua gile snap pic :D HAHA . Dah jalan-jalan , tawaf satu tanjung tu . Kita pergi mecekik . HAHA . Korang ngk jea lah gamba ea , malas suda ~









Okay , kul 1.40 macam uh terus g padang vip . Sebab ckgu nak kasi num . Patutnye g kul 1.30 tapi dah jumpe ♥♥ huhu .

Acara mula-mula ,100m then 200 m . Sume dah sedia , ckgu un sebut lah name sowang . Bile mase aku jea , name dah sebut . num pulak laen . Mase tu mmg macam hape dah , aku nak masok lah seh! Ulang balek , name ngn num . Num aku tak same ngn ckgu cakap . Pak cik tu pulak tak boleh nak cakap baik2 . baran jee . Cikgu tun teja sume dah mara-mara , cakap num dea betol . Pak cik uh cam l.a.i.s ! tawu ? haha . Mule lah nges , haha . buruk rupe aku xD Takpe lah , takde rezeki kan ? Abes jea , 200m . Terus 4x100 . Yang nie un mmg berharap sume nak menang . Tapi takde . Haihh , naseb . Taun depan ade lagy . InsyaAllah :)

Penat ! Tapi puas hati even tak menang ape-ape . Tun teja still NUMBER 1 berturut-turut dari dulu . Go TUN TEJA! hee . Byebyee :)

p/s ; saya jumpe sayang saya . awak ade ? hahaha .


Thanks reading . Drop comment here (:

08 March 2011

mood ; sukan (:

berhabuk berdebu sudah blog nie .
lame kene tinggalkn syg? haha.
sory sory , sebokk .
tadi ptg pegy padang vip at tg uh.
nak test lari kat sane,al-maklum bkn pdg sekola sendiri laen rase . ye tak? hee
tadi CUMA lari 4x100 . tibe-tibe yas cakap dea ta boleh nak 200m . dea suruh ak ganti ?
grr . takot ==' jarang amek acara long distance .
pape pun, esok kite hentam jee! hahaha. hentam tapi menang, okay? xD



wish me luck ! 4x100 + 200 esok !
fuhh ! sukan oh sukan .
go TUN TEJA !

Thanks reading . Drop comment here (:

02 March 2011

Kalau bende nie jadi kat aku ? T___T


Dah lame dah baca blog orang nie , okay sangat sangat menyentuh jiwa perempuan-perempuan yang berhati KAPAS atau lelaki yang mempunyai TAMAN di HATI .
hahaha .


Sumpah nanges macam nak mati bace blogg nie . Korang wajib bace ! click sini :)
Even tak kenal pun dea sape, sebagai seorang manusia turut bersimpati .
Hope dea tabah dengan sume nie kan? AL-FATIHAH .

'' yang pergi tetap akan pergi ''



: kalau putus cinta dah macam apee, nie kan pulak orang yang kite sayang & yang kite harap selalu ade dengan sisi kite dah takde .

: selagi ade orang yang tersayang bersama kite, jage dea baek-baek. kite tak tahu ajal maut di tangan TUHAN :)


Thanks reading . Drop comment here (:

01 March 2011

Mood ; Exam !

Salam , ambik mase kejap nak update blog .
Tak tahu kenape semangat berkobar-kobar gile . hee .
Mayb sebab tadi ngk budak TUN TEJA lari & high jump .
Aku nanti macam mane kan? Aih . Doakan tau tau .
Go TUN TEJA !

Tadi ngk budak Form 1 , high jump . Alhamdullilah :)
Dapat No 1 & 3 . No 1 , dapat pecah rekod 115 kalau tak silap lahh .
Tahniah adek-adek sume . Dapat kekalkan Pingat Emas tahun lepas , contohlah AKAK kau tauhun lepas nh. HAHA .

Esok exam , buku belum bace =='
Wish me luck ~ Thanks :)

Thanks reading . Drop comment here (: