31 January 2011

SAHABAT :)


budak 1C 2010 . HAHA *poyoo ~


- budak sab(2) batch 2009 ! (:


- mas , eqa , zaty (:


- eqa & pura !
rindu dea , dea sekola laen . alahai :( rindu budak budak sab(2) batch 2009 !


candid ! hehe (:


- mas , zaty , noryn , eqa , alya :)


- zaty , mas , alya , eqa .

badan mas berat oke ! hahaha xD



p/s ; aku borink xde bende nk update . haha

Thanks reading . Drop comment here (:

29 January 2011

sekola kate pergi , cuti kate mari :D

sekolah kata pergi , cuti kata mari :D

cuti seminggu macam setahun , plan nak g wetex tanjung segale bagai . takot nanty last-last confirm tak jadi . huahua :D nak kua ngn akak tadi , tapi ary nie hujan one day tak benti-benti . okay , skunk sejuk tahap cipan dah >.<

bile dah cuti , nak sekola . bile dah sekola , nk cuti . gilee weyh ! haha . semalam tak belaja langsung ;') best best . bile ckg tak masok kelas , satu homework un takde . haha . tapi ade folio bla bla bla .. nanty aku buad lah :P bile ckg tak masok kelas , kiteorg dengan rajinnye merayap jalan-jalan melawat bangunan baru . cantek lah seh . sekola aku tu xD rugi kiteorg tak dpt duduk bangunan baru , tapi still merase ngk bangunan tu . hihihi .

ehh ehh , perasan tak baju blog baru lagy ? haha . asal online jeh , terjah blog sesape yg ade tutorial . hehe (:

xx , Nur Syafikah (:

Thanks reading . Drop comment here (:

25 January 2011

senyum tiga :))

love Pictures, Images and Photos


okay , hari nie around 2.30 ke bawah aku senyum kambing . haha . senyum sampai telinge , even dapat jumpe kejap pown aku ta kesah janji lepas rindu ! debushhh ! haha . bengang tak bengang jugak lah . buat muke tak bersalah oke ? haha . aku kebulor tau mase tue ? jumpe kau aku kenyang dah :P HAHAHA . malas nak bebel panjang2 , penat . aku dah rindu kau balek la weh . sob sob T___T nanti jumpe lagi tau tau ? hehe . aku nak kau taw , yang aku sayang kau gilak babik :P HAHA .


BAI guys ! see you next entry (:

Thanks reading . Drop comment here (:

24 January 2011

T____________T

hari isnin bersamaan 24 Januari 2011 , blog telah betukar baju kepada baju yang lain sempena CNW . hahahaha . ta masal ! cantek ta baju blog baru ? ta lawa ? kesah pulak aku ? blog aku bukan kau punyee . HAHA .

okee , hari nie patutnye aku kene gi sekolah sbb ade perlantikan watikah . tapii , ade masalah pagi tadi so aku tak g . haih :( sayang beb ! dapat naek pentas tue . haha . takpe lah , taun depan cube lagi . sob sob T____T semalam tak pegi tusyen pown , homework ta siap . haha . oke , kene bebel sebb semalam tak g tusyen ary nie tak sekolah . alaa , bukan tak nak g sekola . lagi lagi ade perlantikan watikah tu , mesti lah nak pegi . abes , dah mcam nie . ape bole buad :(

oke , stop kat sini . jatuh hati dengan baju baru blog . HAHA . byebyee !

Thanks reading . Drop comment here (:

20 January 2011


He is my Oxyen .
He always at my side .
it begin 07082010 until today ;)

ILOVEYOU !

Thanks reading . Drop comment here (:

17 January 2011

gule garam (:

hey hey ! sehat ? pakwe sehat ? hahaha . harap-harap sume sehat saja . kepenatan dan kemalas tahap kecipanan nak meng-update blog , kali nie update jelahh . walaupown homework bergunung-gunung tue . relax , chill babe . insyaAllah bole siap (: okay , balek title gule garam . apekah ? title nak keco je ek , haha . tade ape pown , ary nie ary senin! sekola la seh , tak kan cuty xD datang sekola Nerd bagus je . HAHA . hangkut baju sume g sekola , oh yeah ! tadi rehat sekejap je kat sekola . ta sempat , beli air ngn nasi goreng pak salleh ! ahahahaha . sengal . rehat ade perjumpaan pemimpin muda , woot woot . pemimpin ke ? hahaha . belasah aje lahh . tup tap tup tap * dah abes waktue sekola . okey , nie sedeh . aku tak jumpe die . urgh ! ta sempat ==' ingat kawad kaki start pukol 3 , rupenye pukol 2.30 . perot da nyayi lagu mengusung rindu ! ahahah . tak sempat nak makan, tunggu dye . mak aii , lame seh . tak muncul muncul . azra ngn yana dah nak bla , dye kate dah kul 2.30 . sayu hati , sayu sekali xD okey , takpee lah . dari aku kene dende ngn cikgu lambat kunk ! aku terpakse blah weyh T.T rindu kau budak kecik * selalu panggil aku budak kecik an ? nah , nie aku panggil pulak . haha . dah pot pet pot pet berlatih , oh hell yeah ! ape nieeee ? asal aku dpt ? huh ! muke aku ade muke kawad ke ? tidakkkk ! aku tak nak :( nanty ary senin next week ade perlantikan watikah . kiteowang kene buad persembahan ? mak , ayah ! saye tak nak ! saye tak bole ! saye kekok gile babi nak kawad . ahaha . huh ! busy gile satu minggu nie . esok , ade latihan kawad or umah sukan tak tau -____- pandai-pandai hidop lah yee . rabu petang ade kursus pemimpin mude . naseb kames cuti . nak rehattt .

oke , BAI . homework tinggi gunung everest tu . haha . take care sume (:

Thanks reading . Drop comment here (:

13 January 2011

Aku bukan hipokrit .

MATY KE AKU KALAU KORANG TAKDE ?

PERLU KE KAU KATE AKU SELEKEH ?

Aku tak tunjuk aku baek depan korang , sebb aku jadi diri aku yang sebenar . Aku tak baek mane , tak pandai and tak cantek . Aku syukur sebab aku jadi camnie , aku tak tunjuk yg aku baek kat sume org , yang aku pandai depan sume org . Aku jadi diri aku . If korang dapat straigt A's exam , pandai gile babi dalam kelas . Okay fine , aku tak kesah kalau korang xnk layan aku . Aku terime sbb maybe aku tak layak nak kawan ngn korang . Takpe beb ! Nie korang sume same standard ngn aku , tak pandai mane pown . Nak belagak tak nak kawan , tak matang langsung . Jangan ingat aku tak perasan ape korang buad , aku ade perasaan jugak nak cakap ape segale bagai . Ingat aku binatang ke ? Cube tak payah carik salah org , nengok diri sendiri tu . Belom tentu lagy bagus bole masuk syurga nak cakap org , betolkan diri sendiri yg salah ! Perlu ke kau kate aku selekehh ? Hey! Nengok diri kau la , aku rase aku tak selekeh kot , pegy sekolah kemas lagy . Sume gosok , lengkap and kau tudung tak gosok , koyak sane sini . Nak cakap nengok diri dulu! Aku tak rugi siket pown kalau korang takde ;) Kalau aku nak berkawan dengan sape-sape pown salah . Ape lahh , kau ingat aku lesbo ke bodo nak jeleous ? Euww ==' Geli sial , yang aku kawan tu kawan korang jugakk. Kau berubah sbb kau ikot perangai dyeorg tu . Macam hape , nak cakap mulot mcm sial sngt . Tak piki perasaan org laen ? Cube kalau org laen yang kate kau macam tue . Ape perasaan kau ? Sengal gile =.=' Perangai macam budak-budak lagy. Padahal, dah besar panjang . Apelahh !



p/s ; utuk korang sume, aku tak heran kalau xnk kawan ngn aku.tak sangke kawan yg aku anggap bestfriend pown macam sial jugak kan? haha


Thanks reading . Drop comment here (:

12 January 2011

I
MISS
EVERY
SINGLE
THINGS
2010 :(




Thanks reading . Drop comment here (:

07 January 2011

sedeh la seh :(


Saia tade mood . Fullstop !
=________________=
Awak , awak , hari nie kite 5 bulan kan kan ?
Sory kite tak dpt sambut anni kite , sumpah tak sangke jadi macam nie .
Aish , balek balek sekolah terus kene siot ! Sial lahh .
Aku nak balek handphone aku tu , susah la takde phone .
Takkan aku nak hangkut public phone tu ? Dah , stop merepek .
Sambil bile seh aku kene macam nie ? Tolonglah aku T_______T
Sumpah , rase nak mati weh ! Arghh .
Macam mane awak ek ? Okay ke tak ? Aishhh .
Sume dah kene sekat , tak bole nak kua g mane -mane . Abes aku duk umah jadi budak bodo ea?
Alaaaaa , cepatlah dapat balek . Tak senang hidop aku niee :(
Hari paling aku tunggu-tunggu, jadi macam nie. Pehh !
Patotlah macam tak sedap hati jea bape ari nie , naseb online bole tapi kadang-kadang.
Awak , baca nie ea . Saye takde jangan gatal-gatal tau! Jage diri baek-baek. Jangan piki sal saye, saye okay jea sometimes tak dapat tahan teringat kat awak saye melelehkan air mate T.T Jangan sedeh, nanti kite mesti macam dulu balek tau. InsyaAllah . Doakan yang terbaek !
Saya rindu awak , saya sayang awak tau biee !
Salam rindu kaseh sayang , Eqa :)

Thanks reading . Drop comment here (:

05 January 2011

Alone =='

tough girl Pictures, Images and Photos

Sumpahh , saia sunyi =='
Awak , awak , awak mane ? Penat sial tunggu , aishh .
Kalau dah macam nie maknenya saia tak boleh terime walaupun bende nie saia kene terime
* ape aku merepek !
HUH ! Bosan tahap nak mati malam nie , takde bende langsung nak buad . Duduk diam-diam dalam bilik , tunggu text dari awak . Apesal maxis sial sangat nie ? Baru topup tadi , dah potong rm 3.oo . Bak sini duet aku balek bodoh ! Arghh , harap dimaafkan mencarut terlebeh . Nga tension gileeeeee , dah lame aku tak nangis macam nie . Malam nie , nanges tersesak-esak . Naseb mama tak nampak -,- Aishh , penat tunggu tapi takde . Takpelah , dea penat kot :(
Selalunya macam nie dah tido , malam nie macam tak boleh tido jea . Ape nak buad ? Esok dah khamis , luse dah Jumaat . Yeahh ! Ade semangat SIKIT sangat untuk malam nie . Cepatlahh bangun ! Eish , dah eqa ta payah kacau dea dah tido dea penat tue . Okay finee =='
Lagi nak meleleh air mate aku , baik stop kat sini . Next time update lagi okay ? Byebyee .
Jiwe kacau ;[

Thanks reading . Drop comment here (:

kau dan aku takde pape lagi .

HELLO ! Dah lame kan ta update blog ? Biaselah , dah naik sekolah penat gilee orang laen duk sebok update blog cite naek sekola . Aku takde pun , HAHA . Takpe lahh , semue baek baek saja . Kali nie update ade hot storyyyy , ceh hot lah sngt . HAHA . Bende nie jadi malam tadi , lebeh kurang pukul 10 kott . Tak ingat , mate dah ngatok but still texting lagi . Ade mamat nie , OH HEAL YEAH ! Aku dah takde pape weh dengan kau , aku takde hati kat kau lagi . Dulu kau yg nak ? Buang aku ? So , sekarang nak balik ? Boleh pulak kau dah buang nak jilat balek . Euuwww -,- Bodoh seh kau ! Dia call malam tadi , aku confused sbb tak ingat number sape . Angkat jea lah , mane tawu emergency ke kan ? At last , dea tanye kenal ta sape nie ? Nengok num tu balik , macam kenal sore dea monyet tu rupenye ! HAHA . Cepat-cepat off , and bitau buncid nie . Dea plak dah macam ape , serius first time ngk dea mcm tu . HAHA . Takot ==' Monyet tue text cakap ; nape off ? Okay , soalan bodoh ! Sape nk dekat kau laagi ? Tak nakkk lahh ! Ingatkan dah settle malam tu , rupenye buncid nie dea text monyet tu serentak ngn kawan dea . Yeah ! Tabik springg lah , HAHA ;p Monyet tu dah goyang dea off tepon . Booo ! Tak cool lah weh ! HAHA . Ape ape pun , nak cakap lah . Ehem ehem , terima kasih kepada yg membantu * ceh , macam ape plak . Kerjasama anda amat dihargai ! Hehe . Next time pape hal , boleh tolong lah eh ? xD * tak maluuuu :p Sayang korang lah . HAHAHA ;D
p/s ; bile nak 07012011 ? cepatlahhh .

Thanks reading . Drop comment here (:

01 January 2011

Goodbye 2010 , Hello 2011 ;)

Goodbye 2010 , Hello 2011 ;)
Happy New Year !
macam ta pecaye kejap jea dah 2011 , dah besa aku * dah tue :p
banyak kenangan manis & pahit tahun 2010 .
kenangan manis 2010 , sekola baru , kawan baru , jadi budak sport sekola smpi Mssd even time sekola rendah un ade jugak tapi ta sehebad sekarang . Tadelah hebad kot , haha . Dekat sekolah baru nie jugak saye kenal awak , saye sayang awak * tacing tacing T_______T
saye rindu awak ! huh ! rindu gileeeeee mase dekat blok Form 1 . aiseyy -,-
banyak bende jadi kat situ , masok kelas saye suke haty conteng meja saye * tapi saye suke ^^
awak tarik tangan saye sebb saye majok and awak pujok , HAHA :p
rindu gileeeee dekat blok form 1 , awak suke naek kelas saye lalu lalang kat situ mase saye belajar . Kadang-kadang hilang focus teros nk belajar bile awak lalu , awww sweetnye ! Saye ta boleh nk patah balek bende tu sume , sume dah berubah . Awak ade hidup awak , saye ade hidup saye . sumpah , saye rindu awak -_____-
Tu sume kire kenangan kite same2 kan ?
Kalau nk cakap memang banyak bende kite lalui same same .
Tapi , tu sume dulu . Sekarang , dah takde pape . ZERO ;O
Tahun 2010 nie jugak , baru rapat dengan mas , noryn , zaty budak dtg dri convent !
rindu rindu rindu 2010 !
Saye ade teman hidup baru Eqwan Daniel , iloveyou !
And now i'm waiting foe 5th anniversary , yeah :p
Tu sume kenangan manis , yang pahit plak . Saket tekak nak telan bende nie .
- saye kehilang orang yg saye sayang ! tapi , saye tetap anggap dea orang yg paling bermakne penah ade dalam hidup saye walaupun dengan sejahil dea T__T
- Hilang kawan mcam lahanat dah sekarang nie , sorry beb aku ta suke care kau . Nak majok segale bagai , kiteorg sume gurau kasa yang laen ta kesah pun ;]

Azam tahun 2011 * ceh , muahaha xD

  • hope dapat jadi kawan yg baek untuk kalian kalian sume ;]
  • nak belajar lebeh siket sebb 2010 teramat sangat maen maen belaja .
  • dapat jadi kekaseh haty yg setia & menyayangi dea , woot woot ;D
  • Bole ade laptop sendiri , handphone baru 'pink' aww xD nak pergi vacay luar negare ples ;[
  • tak degil sangat , HAHA :p

Finally , sory foe all mistake that I've done in this year 2010 . Hope this year 2011 more better than last year . AMIN ;)

xoxo , Eqa :]


Thanks reading . Drop comment here (: