27 July 2011

27072011 . I'm 14th ;')

Happy Birthday to ME :')

I'm proud to be 14th :') Jam 8.55 pagi saya dilahirkan di Pontian, Johor.

*Dulu , kcomel tak? Hahaha!

* Maaf, terseksi :B

* Now :')
Heee, btw teddy bear tu sayang momok bagi. New jacket and iloveit. Jyeah! Thanks mama <3



Thanks reading . Drop comment here (:

26 July 2011

Balloon View Pictures, Images and Photos



TOMORROW IS MY BIRTHDAY ;D


Satu hadiah dah dapat, boleh buat tidoooo! Hihi . Tunggu malam nie sape wish dulu, Alya & Mas masing-masing taknak kalah sape wish dulu. Malam nie kita nengok ok? Thanks gemuk foe the teddy, iloveyou! Kbai, xx
Thanks reading . Drop comment here (:

24 July 2011

3 days more!

smile Pictures, Images and Photos

Hell-o! Lame gile nak mampuih aku tak update, tak sempat laa. K, hari tu pegi jumpe dea. Hati perempuan macam aku nie taktau la nak terang macam mane, awak sorry lah tak sengaje nangis depan awak. hihi. Best pulok! Hampa jugak hati aku bile check phone dea ade ramai number perempuan, dia kate kawan? K, kalau kawan pun takpayah la kot sampai nak ade number bagai kan. Kang melebih pulak jadi lain, malas lah nak pikir! Buat tension kepale jea.

Perhatian !
Hari lahir saya akan menjelang 3hari lagi, sila siap sedia dengan hadiah ok. Hahahahaha.


Kbai! ;D


Thanks reading . Drop comment here (:

02 July 2011

Friday feat Saturday :)

Jumaat ---> Open day >.<

Hari Jumaat ade hari terbuka;open day, agaklah takot tapi nasib baik tak kene bebel. Haha. Nasib~ Waktu mama jumpe cikgu tu, aku pun takde. Sbb mama datang lambat, kelas dah takde orang. Aku merayap lah g kelas orang lain, hahaha. Balik kelas je, ngk mama baru kuar kelas, dia kata dah jumpe cikgu. Takpaya na duk sebelah mama dgr cikgu cakap ape, hee :) Patutnye boleh ikot mama balik, tapi petang tu ade training, malas lah. Better stay kat sekolah je, and paling sedeh kan. Nampak #dia dari jauh je petang tu :'( Mok, IMissYou!



p/s ; Muka aku dah hitam kan? Angkara dah start bersukan balik, Bagus ler :)


Sabtu ----> Larian 1 Murid, 1 Sukan, 1 Malaysia :)

Letak gambar jela eh, malas nak cite banyak sbb takde bende best. Hihi


Kbaii ! Next time update lagi, wish me luck this tuesday. Go Netball tun teja :D

Thanks reading . Drop comment here (: