29 January 2011

sekola kate pergi , cuti kate mari :D

sekolah kata pergi , cuti kata mari :D

cuti seminggu macam setahun , plan nak g wetex tanjung segale bagai . takot nanty last-last confirm tak jadi . huahua :D nak kua ngn akak tadi , tapi ary nie hujan one day tak benti-benti . okay , skunk sejuk tahap cipan dah >.<

bile dah cuti , nak sekola . bile dah sekola , nk cuti . gilee weyh ! haha . semalam tak belaja langsung ;') best best . bile ckg tak masok kelas , satu homework un takde . haha . tapi ade folio bla bla bla .. nanty aku buad lah :P bile ckg tak masok kelas , kiteorg dengan rajinnye merayap jalan-jalan melawat bangunan baru . cantek lah seh . sekola aku tu xD rugi kiteorg tak dpt duduk bangunan baru , tapi still merase ngk bangunan tu . hihihi .

ehh ehh , perasan tak baju blog baru lagy ? haha . asal online jeh , terjah blog sesape yg ade tutorial . hehe (:

xx , Nur Syafikah (:

Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?