02 March 2011

Kalau bende nie jadi kat aku ? T___T


Dah lame dah baca blog orang nie , okay sangat sangat menyentuh jiwa perempuan-perempuan yang berhati KAPAS atau lelaki yang mempunyai TAMAN di HATI .
hahaha .


Sumpah nanges macam nak mati bace blogg nie . Korang wajib bace ! click sini :)
Even tak kenal pun dea sape, sebagai seorang manusia turut bersimpati .
Hope dea tabah dengan sume nie kan? AL-FATIHAH .

'' yang pergi tetap akan pergi ''



: kalau putus cinta dah macam apee, nie kan pulak orang yang kite sayang & yang kite harap selalu ade dengan sisi kite dah takde .

: selagi ade orang yang tersayang bersama kite, jage dea baek-baek. kite tak tahu ajal maut di tangan TUHAN :)


Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?