18 March 2011

Nasib diri aku mmg camnie ke?

Post yang akan dipenuhi air mate :(

Aishh . Awak , saya merayu sangat kite akan bersame balik .

Bende paling bodoh aku terima kau balik sebab hati aku terluka sangat . Kawan aku sendiri pun buad aku macam tu ? Apa salah aku pade korang nak buad aku camnie ? Jahat sangat aku utk korang ? Aku try buad yang terbaik utk korang . Mmg aku nak sangat kite baik balik sebab aku sayang kat kau ! Takde sape leh ganti tmpt kau dalam hidup aku . Aku nak kau sorang jea . Kau boleh ubah diri kau sendiri untuk aku . Aku harap sangat :( Kite bukan baru kenal lahh , dah dekat 8bulan kite same-same . Hati aku mmg tak boleh nak terima pasal perempuan tu . Bagi aku korang dah melampau sangat . Aku sape weyh ? Fikir perasaan orang yang kau kate kau sayang nie . Tiap-tiap hari yang keluar dari mulut kau sendiri kau kate kau sayang aku . Nape sanggup buad aku macam nie ? Kate sayang kat aku ? Aku macam nak mati sayang & setia dekat kau . Sumpah ! Aku tak pernah layan laki lain sebab aku selalu pikir pasal kau . Aku sayang kat kau . Jahat macam mane aku pun hati aku masih lagi untuk kau . Aku marah kau sebab aku tak nak kehilangan kau ! Aku sayang kau lebih dari aku sayang diri aku :( Kali nie aku terima ape yang berlaku . Bende dah lepas , kau sendiri yang buat . Kalau betol kau sayang kat aku . Kau ubah diri kau . Aku percaya kau boleh ubah sikap / diri kau sendiri . Kau cakap aku berubah layan kau nak tak nak kalau text ? Kau ngn betine tu boleh text waktu pagi . Tah ape lagi korang buad belakang aku . Tuhan je yang tahu . Eh , aku sape weyh ? Aku yang rase malu tawu tak ? Selame nie aku percaye kat kau sangat-sangat . Aku percaya kau takkan pernah layan mane-mane perempuan :( Asal nie yang kau balas kat aku ? Ape salah aku kat kau sampai buad aku macam nie ? Aku baru terase skrg yang aku macam dipermainkan :( Aku sayang kau gile mati weh ! Jangan lah seksa aku buat macam nie . Aku dah cube yang tebaik utk kau :(
Aku ngaku aku mmg tak boleh hidup tanpa kau !

Aku dah tak bole nak kate pape lagi lahh , muke aku dah lain . Mate merah , lebam . Haih :( Aku nak kau tawu yang aku sayang kau sangat-sangat :'( Aku mmg harap gile kite same balik . Badan panas :( Haih . Aku tawu aku ta cantik mcm betine tu !!

Rindu Ekhwan Danial ! :(


Salam sayang , Eqa :(


Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?