16 December 2010

hampe doe -,-'

hampe kot , da lame seyh plan nak jumpe . last minute , ta jadi . bengang kot , mcm ape jee . aku dah gile tahap ape dah niee rindu -,- aish , tade rezeki kot . sume ta dpt ary neh ! laen aku nak , laen aku jumpe . HAHA . ngade jee . takpe lahh , naty free kite jumpe ea ? lau tak , baju kat atas nie aku pakai buad jumpe kau , tapi at last sume canceel . baju nie fist tyme pakai nak jumpe kau then cancel . oh hell yeah ! mas call semalam un dea tnye pegi ke tak , aku rase mcm nak nages dah ! hilang sume hasrat aku -____- HAHA . esok esok kite jumpe * cehh , tade makne nye . dah lah bosan tahap meraban kot ary niee . setakat ptg tadi , satu notifications fb pun tadak ! HAHA . sumpa sedeh ;(
nak jumpe kau , kau , kau & kau !
huh ! -__-
p/s ; btw adek comel gile tadi , HAHA . adek ipar ! cannot go xD

Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?