01 December 2010

kaw si jahanam xD

eh eh , kaw ta malu eak nak add aku . HAHA . approve pulak ak , ade pulak ak kesah pasal kaw badigol . HAHA . ta bole bla , kaw dah amek hak orangg dulu . mayb kaw tade pape ngn dye siap buad album pic dea lagy . eeeeee , sumpah ! geli geleman aku xD menyampah jea . kaw piki sume org suke care kaw tu , padehal sume meluat nak mamp*s . mampos tepi kolam * HAHA . back to the story , geng aku yg laen xnk pulak kaw add . nape add ak jea ? nk carik gado ? sampai mati pon kaw tak menang dgn care kaw yg salah tu ! bole g mane jew ngn akak kaw yg BAEK sngt tu ? kalau kaw baek and tersangat lah bagus , ak respect lah jugak kaw as friend . nie kaw pun langgar peraturan sekolah , bukan nak kate ak tak penah buad salah . setakat bende yg kecik2 kaw buad , aku ta kesah . nie muke kaw tu mmg dah cop LESBIAN ! yg budak minat dekat kau jugak tu nk kate belom matangg agaknye lah kan ? kan ? bodo jea -,- macam mane bole minat dekat dea si lesbian ? agaknye kaw pun lesbian jugak kot . tade nafsu ea ? HAHA . suke kaum sejenis ! eh bodo , tade laki ke kat luar sane tu ? nk jugak pompuan nie ha . dah buad salah xnl ngaku plak tuh , kaw kena maki hamun un wat sajeee . eh , kaw binatang ke alien ? binatang un ade perasaan jugak , sah la kaw alien ! HAHA . kesian kesian , dtg terselit kat bumi wat nyemak lakk . haha . ape doe naseb kaw ? kurang kaseh syg ea ? HAHA . dah ade akak , nk akk agy . org sebok ade abg , kaw nk abg jugak . ape seh masalah kaw betina ?
Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?