13 January 2011

Aku bukan hipokrit .

MATY KE AKU KALAU KORANG TAKDE ?

PERLU KE KAU KATE AKU SELEKEH ?

Aku tak tunjuk aku baek depan korang , sebb aku jadi diri aku yang sebenar . Aku tak baek mane , tak pandai and tak cantek . Aku syukur sebab aku jadi camnie , aku tak tunjuk yg aku baek kat sume org , yang aku pandai depan sume org . Aku jadi diri aku . If korang dapat straigt A's exam , pandai gile babi dalam kelas . Okay fine , aku tak kesah kalau korang xnk layan aku . Aku terime sbb maybe aku tak layak nak kawan ngn korang . Takpe beb ! Nie korang sume same standard ngn aku , tak pandai mane pown . Nak belagak tak nak kawan , tak matang langsung . Jangan ingat aku tak perasan ape korang buad , aku ade perasaan jugak nak cakap ape segale bagai . Ingat aku binatang ke ? Cube tak payah carik salah org , nengok diri sendiri tu . Belom tentu lagy bagus bole masuk syurga nak cakap org , betolkan diri sendiri yg salah ! Perlu ke kau kate aku selekehh ? Hey! Nengok diri kau la , aku rase aku tak selekeh kot , pegy sekolah kemas lagy . Sume gosok , lengkap and kau tudung tak gosok , koyak sane sini . Nak cakap nengok diri dulu! Aku tak rugi siket pown kalau korang takde ;) Kalau aku nak berkawan dengan sape-sape pown salah . Ape lahh , kau ingat aku lesbo ke bodo nak jeleous ? Euww ==' Geli sial , yang aku kawan tu kawan korang jugakk. Kau berubah sbb kau ikot perangai dyeorg tu . Macam hape , nak cakap mulot mcm sial sngt . Tak piki perasaan org laen ? Cube kalau org laen yang kate kau macam tue . Ape perasaan kau ? Sengal gile =.=' Perangai macam budak-budak lagy. Padahal, dah besar panjang . Apelahh !



p/s ; utuk korang sume, aku tak heran kalau xnk kawan ngn aku.tak sangke kawan yg aku anggap bestfriend pown macam sial jugak kan? haha


Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?