17 January 2011

gule garam (:

hey hey ! sehat ? pakwe sehat ? hahaha . harap-harap sume sehat saja . kepenatan dan kemalas tahap kecipanan nak meng-update blog , kali nie update jelahh . walaupown homework bergunung-gunung tue . relax , chill babe . insyaAllah bole siap (: okay , balek title gule garam . apekah ? title nak keco je ek , haha . tade ape pown , ary nie ary senin! sekola la seh , tak kan cuty xD datang sekola Nerd bagus je . HAHA . hangkut baju sume g sekola , oh yeah ! tadi rehat sekejap je kat sekola . ta sempat , beli air ngn nasi goreng pak salleh ! ahahahaha . sengal . rehat ade perjumpaan pemimpin muda , woot woot . pemimpin ke ? hahaha . belasah aje lahh . tup tap tup tap * dah abes waktue sekola . okey , nie sedeh . aku tak jumpe die . urgh ! ta sempat ==' ingat kawad kaki start pukol 3 , rupenye pukol 2.30 . perot da nyayi lagu mengusung rindu ! ahahah . tak sempat nak makan, tunggu dye . mak aii , lame seh . tak muncul muncul . azra ngn yana dah nak bla , dye kate dah kul 2.30 . sayu hati , sayu sekali xD okey , takpee lah . dari aku kene dende ngn cikgu lambat kunk ! aku terpakse blah weyh T.T rindu kau budak kecik * selalu panggil aku budak kecik an ? nah , nie aku panggil pulak . haha . dah pot pet pot pet berlatih , oh hell yeah ! ape nieeee ? asal aku dpt ? huh ! muke aku ade muke kawad ke ? tidakkkk ! aku tak nak :( nanty ary senin next week ade perlantikan watikah . kiteowang kene buad persembahan ? mak , ayah ! saye tak nak ! saye tak bole ! saye kekok gile babi nak kawad . ahaha . huh ! busy gile satu minggu nie . esok , ade latihan kawad or umah sukan tak tau -____- pandai-pandai hidop lah yee . rabu petang ade kursus pemimpin mude . naseb kames cuti . nak rehattt .

oke , BAI . homework tinggi gunung everest tu . haha . take care sume (:

Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?