01 January 2011

Goodbye 2010 , Hello 2011 ;)

Goodbye 2010 , Hello 2011 ;)
Happy New Year !
macam ta pecaye kejap jea dah 2011 , dah besa aku * dah tue :p
banyak kenangan manis & pahit tahun 2010 .
kenangan manis 2010 , sekola baru , kawan baru , jadi budak sport sekola smpi Mssd even time sekola rendah un ade jugak tapi ta sehebad sekarang . Tadelah hebad kot , haha . Dekat sekolah baru nie jugak saye kenal awak , saye sayang awak * tacing tacing T_______T
saye rindu awak ! huh ! rindu gileeeeee mase dekat blok Form 1 . aiseyy -,-
banyak bende jadi kat situ , masok kelas saye suke haty conteng meja saye * tapi saye suke ^^
awak tarik tangan saye sebb saye majok and awak pujok , HAHA :p
rindu gileeeee dekat blok form 1 , awak suke naek kelas saye lalu lalang kat situ mase saye belajar . Kadang-kadang hilang focus teros nk belajar bile awak lalu , awww sweetnye ! Saye ta boleh nk patah balek bende tu sume , sume dah berubah . Awak ade hidup awak , saye ade hidup saye . sumpah , saye rindu awak -_____-
Tu sume kire kenangan kite same2 kan ?
Kalau nk cakap memang banyak bende kite lalui same same .
Tapi , tu sume dulu . Sekarang , dah takde pape . ZERO ;O
Tahun 2010 nie jugak , baru rapat dengan mas , noryn , zaty budak dtg dri convent !
rindu rindu rindu 2010 !
Saye ade teman hidup baru Eqwan Daniel , iloveyou !
And now i'm waiting foe 5th anniversary , yeah :p
Tu sume kenangan manis , yang pahit plak . Saket tekak nak telan bende nie .
- saye kehilang orang yg saye sayang ! tapi , saye tetap anggap dea orang yg paling bermakne penah ade dalam hidup saye walaupun dengan sejahil dea T__T
- Hilang kawan mcam lahanat dah sekarang nie , sorry beb aku ta suke care kau . Nak majok segale bagai , kiteorg sume gurau kasa yang laen ta kesah pun ;]

Azam tahun 2011 * ceh , muahaha xD

  • hope dapat jadi kawan yg baek untuk kalian kalian sume ;]
  • nak belajar lebeh siket sebb 2010 teramat sangat maen maen belaja .
  • dapat jadi kekaseh haty yg setia & menyayangi dea , woot woot ;D
  • Bole ade laptop sendiri , handphone baru 'pink' aww xD nak pergi vacay luar negare ples ;[
  • tak degil sangat , HAHA :p

Finally , sory foe all mistake that I've done in this year 2010 . Hope this year 2011 more better than last year . AMIN ;)

xoxo , Eqa :]


Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?