13 March 2011

Open for order :)


heyy . comel tak ? haha . kalau nak eqa buadkan tinggalkan pesanan kat comment atau chat tu . baru cube buat petang tadi . tawu ilmu aku tak seluas korang . ade aku kesah ? ;p janji aku bangga aku buad sendiri . takde suruh orang . haha . sape nak cepat cakap ! jangan lambat-lambat . akan dibuat mengikut mood . hee . nanti eqa tinggal kasi code paste saja tau . free utk mule-mule :)

Kalau nak , ikut step nie :

1) mesti follow blog nie :)

2) tinggalkan pesanan kat comment atau chat .

3 ) pilih gamba tau anda sekalian . hee

4 ) nak letak ayat ape . contoh macam gambar kat atas :)

5 ) eqa akan kasi code kalau dah siap . tinggal paste kat html saja .


simple kan ? hee . bende comel nie bole buat cursor atau ape-ape pun .

pilih gamba kat bawah nie , ok ?




Thank You :D


Thanks reading . Drop comment here (:

4 comments:

  1. boleh jee , kasik gamba . naty aku buat :)

    ReplyDelete
  2. tawu lahh . aiyoo . haha . kasi lahh gamba and nak letak ayat ape cik adek :)

    ReplyDelete

yeke ?