01 April 2011

Semalam :) ♥

Fuh fuhh ! Berhabuk gilee belog nie , dah berzaman tak update kan?
Alahaii , korang mesti tau jawapan dye mesti 'Malas' xD


Tapi tapiii , hari nie nak story mory kat korang pasal semalam , hee ;) How sweet bile dapat jumpe 'orang tersayangg' rindu gile nak mam*** kat dea haha . Jumpe kat port biase , kedai makan dekat dengan sekolah . Tempat tu jea boleh harap -.-Malam rabu dah plan nak jumpe kul2 , dea kate boleh . Excited gilee sebab dah lame tak jumpee . Habis class pukul 1.50 terus cepat-cepat salin baju ape sume , gerak g class azra sebab dye ngan budak sofball nak g makan tapi at last dye balik atas sebab tertentu * itu rahsie kami haha . Pukul 2 lebeh g kedai makan tuu , sory yaw lambat syg . Kate kul 2 tapi 2 lebih baru sampai even kedai ngn sekolah dekat nak mampos . hahahaha xD Dea lagi cepat dari aku sebab dye kuar awal . salahkan sekolah saya -.- haha . Mule mule kate pergi 2orang ? selagi dye hangkut sampai 4orang ? Dia ajak satu kampung nak g dating ==' HAHA . Duduk ngn dye , budak lain boleh CHAW pergi tempat lain tidak diperlukan sama sekaliii . hahaha . jahat jew ek . Borak-borak ngn dea , tukar barang . Kasi balik rantai yang dea kasik dulu tu . Dea nak , dye kasik jam merah dea . Arsenal whoaa ~ HAHAHAHA . Lebih kurang 2.45 nak bla dahh , suruh dea hantar sampai dekat ngn kedai runcit tuu . Terserempak ngn mas mase nak kuar dari kedai tu , tau lah mulut makcik dye tuu . Bising jee hahaha . Salam then teros pergi sekolah tolong cikguu . Sangat bahagia rase sebab dapat jumpe dea , tapi dah rindu balik . Aiyaa ==, Nanti jumpe lagi tauu sayangg ;) hee .

Love Robots Pictures, Images and Photos


p/s ; lagi enam hari nak genap 8months , hee ;) Ily !

Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?