02 May 2011

Jumaat (29/4) -----> Balik sekolah , terus kemas beg baju siap siap teros gerak balik kampung , nak ambik paklang & maklang :) Abang yang first tu ambik , mase tu tak rasa sangat nak kene tinggal ngn mama & abah ;'(



* otw balik kampung , with mama sayang !

Dah sampai kg , duduk-duduk kejap . Sementara tunggu paklang & maklang . Dorang dah sampai je , terus gerak . Sebab taknak malam-malam baru sampai Kl , tambah pulak otw nak g Kl hujan . Berhati-hati okay ? hihi :D Sampai Kl , lebih kurang pukul 8 . Malam tu nengok Maharajalawak ramai-ramai foe sure lah kan ? hee ~

SABTU (30/4) -----> Bangun , siap-siap gerak g KLIA pukul 10 . Flight pukul 3 , sampai KLIA puluk 12 . Firstly, pergi makan dulu . Yeahh ! HAHA :D



Dah siap makan , nak hantar mama & abah dah . Mule-mule cover taknak nanges . Last-last mane boleh tahan weyh . haha .



Awhh , mase nie nanges dah tersedu-sedu ;'( Seriously , rindu gilaa dekat mama & abah !
Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?