25 April 2011

25042011 ;)

Kfinee , ade apa dengan 25.4.2011 ? Okay , sangat pemting . Hee ;) Saya jumpa sayang saya , sebab ? Sebab nak kasi hadiah bufday dia hari Rabu nie . Perjalanan yang sangat jauh dengan budaak nie sume , kiteorg terpakse lalu jalan lain sebab nak lalu jalan yang ''line clear'' HAHAHA . Sampai dekat kul 2.30 , penat gile sebab pikul 2kilogram tepung :D haha . Sampai-sampai nengok dye dah ade . Dye berlima and eqa pun berlima * cukup sorang satu ! haha . Dah jumpe pun , kiteorg chaw tempat lain . Budak2 nie pon g tempat laen , part nie suke nak cerita ! hee :D
Ajak wan g tempat nie , sebab ade plan . wehee ~ Geng dea pun ade jugak , main baling-baling tepung . Tapi macam tak jadi sangat sebab muke dea macam marah , hahaha . Takot aku kunk tetibe dea ngarok ;p Bukan aku punye bufday pun kene baling jugak . Kfinee , mane boleh ! haha . Bagi lah kan hadiah yang aku beli tuu, mule-mule ckp ngn dye tak bawak . Sebab dtg bawak badan jee , padahal beg tu aku suruh mas pegangkan dulu . Haha . Kene tipu ;p Dah puas baling tepung , sian plak satu uniform sekolah dah kene tepung , awek mithali . Aku bersihkan beg , baju dye tau ! hahahaha . * geli je kan ;p Cakap ngn dea suh bukak hadiah tu hari Rabu , sebab hari rabu baru bufday dia . Tak adil kalau bukak awal-awal . haha . Dea memang ngade takleh halang , hahahaha . So , dye dah bukak hadiah tu . Eish cepat beno . haha . Nak naik fixie dea , tapi Alya Qistina lagy muke tak malu . HAHAHA . Suke aty kau jee .

Pape pun , memang best gilee tadi . Biee , saya sayang awak tau ? hee .


Happy Birthday gemuk ! Yeah , gemuk dah tua :P haha . Tadi balik saing , hee . Tapi tak sampai sekolah pun . Awak , thanks foe today even saya still selsema and batuk2 . Tetap jugak tau ! haha .

Byebyee , ILY Ekhwan Danial ;')
Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?