24 July 2011

3 days more!

smile Pictures, Images and Photos

Hell-o! Lame gile nak mampuih aku tak update, tak sempat laa. K, hari tu pegi jumpe dea. Hati perempuan macam aku nie taktau la nak terang macam mane, awak sorry lah tak sengaje nangis depan awak. hihi. Best pulok! Hampa jugak hati aku bile check phone dea ade ramai number perempuan, dia kate kawan? K, kalau kawan pun takpayah la kot sampai nak ade number bagai kan. Kang melebih pulak jadi lain, malas lah nak pikir! Buat tension kepale jea.

Perhatian !
Hari lahir saya akan menjelang 3hari lagi, sila siap sedia dengan hadiah ok. Hahahahaha.


Kbai! ;D


Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?