02 July 2011

Friday feat Saturday :)

Jumaat ---> Open day >.<

Hari Jumaat ade hari terbuka;open day, agaklah takot tapi nasib baik tak kene bebel. Haha. Nasib~ Waktu mama jumpe cikgu tu, aku pun takde. Sbb mama datang lambat, kelas dah takde orang. Aku merayap lah g kelas orang lain, hahaha. Balik kelas je, ngk mama baru kuar kelas, dia kata dah jumpe cikgu. Takpaya na duk sebelah mama dgr cikgu cakap ape, hee :) Patutnye boleh ikot mama balik, tapi petang tu ade training, malas lah. Better stay kat sekolah je, and paling sedeh kan. Nampak #dia dari jauh je petang tu :'( Mok, IMissYou!



p/s ; Muka aku dah hitam kan? Angkara dah start bersukan balik, Bagus ler :)


Sabtu ----> Larian 1 Murid, 1 Sukan, 1 Malaysia :)

Letak gambar jela eh, malas nak cite banyak sbb takde bende best. Hihi


Kbaii ! Next time update lagi, wish me luck this tuesday. Go Netball tun teja :D

Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?