10 September 2011

Semalam dan Hari ini :)

Hai hai ;D

Semalam, balik sekolah rehat kejap then siap-siap nak pergi wetex. Macam hura hara sbb plan last minit, nasib ade yang nak teman! hehe. Hari khamis, kakak ajak pergi ngk wayang kat popular buruk tu, hahaha mmg tak pergi ah kan --' Dia ajak jumpe hari sabtu, tapi nak pergi beraya. So, cancel lah. Hari khamis, ajak mas teman pergi wetex nak survey phone, ajak dia sekali teman. Dia boleh pulak teman! Semalam datang sorang-sorang bengang lah jugak tah mane hilang budak ni. Jumpe kat mybox sbb nak g karok dulu ngn diorang sume. Sumpah, best gilaaa! Hehe :D Atoto, dia pakai baju yang aku kasi. Wa rase cam mimpi broo! xD Lepas karok, pusing-pusing wetex, dia nak balik dah. Smpi tinggal aku sorang-sorang merayap wetex tu, nasib akak sampai cepat. Haha, semua pandai pilih lagu yee? Ade je bunyinya menyakat>.<

Hari ni, pagi dia text tanye aku pergi keje kawen tu pukul berapa. Then, dia cakap dia tak jadi pergi wetex, dia g kerja kawen. So, jumpe lah kat sane yek hehe. Kul 2, pergi raya rumah alya dulu, pastu mak dia hantar pergi rumah atok noryn dekat ngan kerja kawen tu. Sekali mak dia g kerja kawen >.< Teros gerak g sane, lame lah jugak borak-borak ape sume kann. Heee. Budak laki 2orang lagi tu pun ikot g raya rumah atok noryn. Mmg best ler kan hehe, pusing-pusing area situ. Pukul 5lebih kot balik rumah.

Sumpah, 2 hari ni aku happy gilaaa ;D Best ! Thanks you guys ! Iloveyoumore ;p

#Hikhokk --'

#Ilovethispicturemore! hehe


p/s;Jangan tanya kenapa wa dah lama tk update blog, capital M stand foe MALAS xD


Thanks reading . Drop comment here (:

No comments:

Post a Comment

yeke ?