07 April 2011

7 April 2011 ;)

I'm back here ! haha . Janji ngn korang , nak share story pasal 7April2011 nie kann .
Tah pape jee kan ? xD

Okayy , nie tarikh bermakne bagi Eqa & Wan sebab hari nie genap 8bulan dgn deaa . Hihi ;)

Plan nak jumpe dekat tempat byase , haha . Hari nie tak belajar , so boleh chaw cepat sikit sebab ade netball kebetulan Eqa kene jage pulak . Memang cun lahh , btw congrates SMK (P) SAB u18 / u 15 dapat Johan . Yeay ! hehe . Back to story , 1.50 macam tu sampai kat kedai makan tu , tapi malang! Kedai tu tutup and terkantoi plak dgn makcik si gemuk niee . Hahaha . Nasebb keadaan dapat diselamatkan :D Borak-borak tah ape yg diborakkan panas gilee . Dea ajak g kedai dekat hujung tu tapi malas last-last pergi jugakk . hahahaha . Takde bende nak kasi kat dea , sempat beli choc pagi tadi kat 7E , hahaha . Tapi mmg best sangat sebab dapat jumpe dea and _______ .
* SILE ISI JAWAPAN DITEMPAT KOSONG DENGAN JAWAPAN YG BETUL . hahahahaha . Dapat locket yg kat rantai tu balek . Heee ;) Thanks awak foe todayy , ngatkan nak suap makan sekali kedai tutup ? Mak cik tu macam ta kasi jea kan . hahaha .


Awak , happy 8months . Hope hubungan kite kekal . INSYAALLAH ;) Doakan yang terbaik diantar kite , jauhkan dari gaduh-gaduh nie k ?

hearts Pictures, Images and Photos
I Love You sayang <3

Thanks reading . Drop comment here (:

4 comments:

yeke ?