29 May 2011

He's part of my heart .

I miss you Pictures, Images and Photos

  1. Rindu nak gayut ngan awak , dengar suara manje awak yang macam *alahai .
  2. Rindu nak gaduh gaduh manje ngan awak yang masing-masing taknak kalah .
  3. Rindu nak text sampai ta reti nak stop macam orang tak boleh nak berpisah sekejap.
  4. Rindu nak dengar bila mase gayut before cakap 'bye' wajib cakap 'ily + muah'
  5. Rindu waktu kita nangis same-same tu kan?
  6. Rindu nak panggil awak 'gemuk, kurus, keding, buncid'
  7. Rindu masa kita date tak kesah la kat mane-mane, kenangan paling best.
  8. Rindu awak cubit tangan saya tuuu :'(
  9. Rindu nak salam tangan awak lepas jumpe.
  10. Rindu ayat awak yang selalu meyayat hati gila babeng tu.
Seriously, kalau nak list pasal DIA sampai lusa pun tak habis. Terlalu banyak kenangan manis dengan dia yang tak pernah dilalui sebelum nie.

Saya ngakuu, saya rindu awak. Saya tak larat hidup sorang yang selama nie awak selalu ade kat sisi saya, yang selalu teman saya tak kire bila je. Saya tak mengharapkan balasan untuk apa yang saya buat demi untuk selamatkan AWAK tapi tolong hargai apa yang saya buat untuk AWAK, bolehkan? 8bulan 3minggu 4hari awak jadi peneman hidup saya, saya tak tipu. Awak dah buat saya sayang gilaa kat awak. Bukan sekejap awak buat saya sayang awak, lame wak? Lamee sangat. Tahun nie tak sempat la kite text lepas sahur macam last year, mase raye. Awak, besarnye dugaan saya nak terime sume nie :/ Satu je cara yang boleh buat saya macam dulu balik dengan ada awak dalam hidup saya. Hari-hari saya ingat pasal awak, nangis sebab awak, tak pernah saya jatuhkan air mata demi seorang lelaki yang bergelar teman istimewa kecuali awak sorang. Saya rasa sunyi sangat bila dah takde sape-sape. Saya berharap awak dalam hidup saya balik, sangat berharappp :'(


* Harap awak bace post nie, IMYSM ED!
* saya yakin awak cinta terakhir saya! be stong Eqa! :B

Thanks reading . Drop comment here (:

2 comments:

yeke ?